ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Charis Studio: Η SS22 συλλογή είναι αφιερωμένη στην αναγέννηση

Η νέα της συλλογή που αποτελείται από εντυπωσιακά, ανάλαφρα κομμάτια ιδανικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Σταύρη Φράγκου

Η σχεδιάστρια μόδας Xάρις Χαραλάμπους, παρουσιάζει τη νέα της συλλογή με εντυπωσιακά, ανάλαφρα κομμάτια ιδανικά για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Με τίτλο, “RE-BIRTH”, η Χάρις μας εξηγεί ότι είναι μια συλλογή αφιερωμένη στην αναγέννηση. "Εύχομαι να τελειώσει σύντομα αυτό που ζούμε, Μία κατάσταση η οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε με μόνη μας διέξοδο τη δημιουργία. Όταν σκέφτομαι αυτά τα τελευταία δύο χρόνια, υπάρχει μόνο μια φράση που μου έρχεται συνεχώς στο μυαλό, "Life on Hold". Η συλλογή μας για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022 έχει να κάνει με το τι έρχεται στη συνέχεια, έχει να κάνει με την αναγέννηση".Αποτελείται από αέρινα, θηλυκά και δυναμικά day-to-night κομμάτια σε ιδιαίτερα prints, τα οποία είναι χαρακτηριστικό του brand. Το φλοράλ σε συνδυασμό με τα μοτίβα δημιουργούν οπτικές ψευδαισθήσεις με τους έντονους χρωματικούς συνδυασμούς να ήταν η βάση για τη δημιουργία των prints. H Χάρις όπως μάς είπε, ήθελε τα prints να λένε μια ιστορία, να κάνουν την κάθε γυναίκα να νιώθει όμορφα και να ξεχωρίζει. 

Η χρωματική παλέτα της συλλογής είναι ένας συνδυασμός ρομαντισμού, δύναμης και τόλμης. Στην “RE-BIRTH” βλέπουμε εκλεπτυσμένες σιλουέτες με γυναικεία αισθητική, ρομαντικές λεπτομέρειες και διακοσμητικά στοιχεία που έχουν αγαπηθεί σε προηγούμενες συλλογές.Η συλλογή “RE-BIRTH” είναι διαθέσιμη στο κατάστημα CHARIS και online στο www.charis.studio.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση