ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Cassandra Ariadne: The lifestyle brand... like no other

Το πρώτο drop με υπέροχα notebooks, wish cards, σουβέρ κλπ. του Cassandra Ariadne The Brand

newsroom must

Το Cassandra Ariadne Τhe Brand, ή αλλιώς, το «σπίτι» της κορυφαίας αισθητικής και του lifestyle, ήρθε στην Κύπρο. Το νέο αυτό brand αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή συλλεκτικών και μοναδικών κομματιών που καθορίζουν το όραμα, τη φιλοσοφία και την αισθητική της Κωνστάντιας Δημητριάδου Κωνσταντίνου, της δημιουργικής δύναμης που κρύβεται πίσω από το brand.

Η αστείρευτη αγάπη της Κωνστάντιας και της ομάδας της στην Cal Creative Communication για το lifestyle, την τέχνη, τη μόδα, τη μουσική, την αρχιτεκτονική και τα ταξίδια, ώθησε την ίδια, να μοιραστεί την αισθητική και το πάθος της με τον υπόλοιπο κόσμο και να δημιουργήσει τo Cassandra Ariadne The Brand, που φέρει το όνομα της όμορφης κόρης της.

Η πρώτη καμπάνια την οποία φωτογράφησε ο Χάρης Κυπριανού και φέρει την υπογραφή της Cal Creative Communication, όπου η σύγχρονη fashionista, Κλειώ Μαρίνα, γίνεται το πρόσωπο αυτής και το αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο. Το Cassandra Ariadne Τhe Brand, σχεδιάστηκε στην Κύπρο, δημιουργήθηκε σε Ελλάδα και Ιταλία.

Βρείτε το πρώτο drop με υπέροχα notebooks, wish cards, σουβέρ κλπ. του Cassandra Ariadne The Brand:

- Στο Enso Vegan Lifestyle Bar, στην Λεμεσό.

- Στην Cal Creative Communication, στην Λευκωσία.

- Μέσω της εφαρμογής Fetch.

- Μέσω της ιστοσελίδας www.cassandra-ariadne.com.

Ακολουθήστε το Cassandra Ariadne The Brand σε Facebook, Instagram και Pinterest, και γίνετε κομμάτι του ξεχωριστού lifestyle του.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση