ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Αυτό το emoji άλλαξε τον κόσμο της μόδας και του instagram

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα trends που είδαμε να εμφανίζεται λίγο πριν την καραντίνα

Ριάνα Στυλιανού

Καθώς περνούσαμε αρκετό χρόνο στα κοινωνικά μέσα δικτυώσης τον τελευταίο καιρό (#quarantinelife), είδαμε διάφορες τάσεις να κάνουν την επιστροφή τους στον χώρο της μόδας, από τα tie dye κομμάτια, στα μαντίλια για το κεφάλι μέχρι και τις φαρδιές βερμούδες να αντικαθιστούν δυναμικά τα jeans και τα tailored παντελόνια… αλλά κακά τα ψέματα, μία τάση μας κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον από τα άλλα εφόσον το βλέπαμε... κυριολεκτικά, παντού.  

Το εν λόγω trend έχει να κάνει με τη μικρή μπλε πεταλούδα στο keyboard σας, η οποία έχει τόσο μεγάλο αντίκτυπο που τελικά μεταφράστηκε σε φίλτρα του instagram, στις συσκευασίες καλλυντικών που κυκλοφόρησε η Kylie, στα παπούτσια, στα αξεσουάρ και φυσικά…στα ρούχα. Αυτή η τάση, όχι μόνο επηρέασε τον κόσμο της μόδας ως σύνολο, αλλά επίσης και τον κοινωνικό κόσμο εφόσον και οι λεζάντες εκατοντάδων αναρτήσεων έχουν προσαρμοστεί σε αυτή.   

Οι λόγοι και η αφορμή για τη γέννηση της τάσης είναι άγνωστοι, αλλά έχουμε δει κάτι παρόμοιο να εμφανίζεται στις αρχές του 2000, ακόμα μια απόδειξη πως η μόδα πάει και έρχεται. Η όλη αισθητική της πεταλούδας πάνω στα ρούχα κτλ, μας αρέσει πολύ, εφόσον εκπέμπει αυτό τον αέρα του vintage που αγαπάμε.   

Η Kylie, ως μεγαλύτερη trend setter της εποχής μας, απογειώνει το συγκεκριμένο trend χρησιμοποιώντας την πεταλούδα στις συσκευασίες καλλυντικών της, στις φωτογραφίσεις προωθώντας το προϊόν αλλά και με τη χρήση διαφόρων φίλτρων στο Instagram.  

Φωτογραφία: kyliejenner

Φωτογραφία: kyliejenner

Πιο κάτω θα δείτε ορισμένα ρούχα που ξεχωρίσαμε με την εν λόγω τάση. Από μια απλή πεταλούδα να διακοσμεί το κέντρο ενός tank top μέχρι στα πιο εντυπωσιακά prints συνδυάζοντας έντονα χρώματα μεταξύ τους.  

Φωτογραφία: laurencrowe

Φωτογραφία: laurencrowe

Φωτογραφία: salemmitchelle

Plus, αυτά τα παπούτσια είναι όνειρο!  

Φωτογραφία: gheely

Μέχρι και η επεξεργασία φωτογραφιών επηρεάστηκε από τις πεταλούδες... λογικό όμως, το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.   

Φωτογραφία: sugarthrillz

Φυσικά και ο κόσμος της ομορφιάς έπεσε "θύμα" αυτού του cute emoji 

Φωτογραφία: alexnails_13

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
butterfly  |  fashion  |  beauty  |  trending  |  instagram  |  quarantine  |  social media  |  μόδα  |  ομορφιά  |  τάση  |  γυναίκα

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση