ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Aυτές οι τάσεις επέστρεψαν και αξίζει να τις υιοθετήσεις το ΣΚ

Μπορεί να βρέχει, μπορεί το φθινόπωρο να μας δείχνει τα πρώτα του σημάδια αλλά εμείς είμαστε έτοιμες να προσαρμοστούμε αναλόγως. Και ενώ πέφτουν οι πρώτες βροχές εμείς βρήκαμε αγαπημένα κομμάτια αλλά και  τάσεις που φόρεσαν οι μούσες της δεκαετίας του ΄80 και του ‘ 90 και επέστρεψαν δυναμικά για να μας δώσουν αυτό το ρετρό αλλά και glam στοιχείο που χρειαζόμαστε πάντα στις στιλιστικές μας εμφανίσεις.

Τα παστέλ χρώματα ήταν από τις πιο έντονες τάσεις του ’80, μια τάση που αγαπούσε να αναδεικνύει ο Gianni Versace στις συλλογές του.Οι σχεδιαστές τώρα μας προτείνουν να δημιουργούμε color blockings με παστέλ αποχρώσεις. Ο οίκος Versace που έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο hot οίκους αυτής της σεζόν έχει καταφέρνει να περάσει για τα καλά στα must have μας, τις χρυσές chain ζώνες. Τα jorts, η αλλιώς τα παντελόνια που φτάνουν μέχρι το γόνατο, αγαπημένη επιλογή και της Carrie Bradshaw επιστρέφουν και γίνονται αγαπημένα των fashion girls.

Eίμαι σίγουρη πως θυμάσαι την εμφάνιση της Britney Spears αγκαλιά με τον Justin Timberlake, όπου φορούσαν και οι δύο total denim σύνολα. Μετά από το confirm που είδαμε στους οίκους και κυρίως στον οίκο Calvin Klein τα denim κομμάτια γίνονται τα αγαπημένα μας. Αν δεν θυμάσαι τις total εμφανίσεις της Britney Spears και της Paris Hilton με φόρμες τότε πρέπει να κάνεις ένα search στο google και θα καταλάβεις τι λέμε. Στην πιο μοντέρνα εκδοχή του sporty η Gigi Hadid επιλέγει φόρμες και εμείς έχουμε ακόμη ένα λόγο να υιοθετήσουμε την τάση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
τάσεις  |  μόδα  |  fashion  |  trends  |  SK  |  Φθινόπωρο  | 

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση