
Μαρία Καραμάνου
Μια σύντομη αλλά γεμάτη ομορφιά «απόδραση» στη Ζυρίχη έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η Χριστιάνα Αριστοτέλους, στο πλαίσιο επαγγελματικού ταξιδιού για brand με το οποίο συνεργάζεται. Η παρουσιάστρια φαίνεται πως ενθουσιάστηκε με την ατμόσφαιρα της ελβετικής πόλης, μοιράζοντας στους followers της αγαπημένα στιγμιότυπα από τις cozy βόλτες της.
Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, δημοσίευσε μια σειρά από throwback φωτογραφίες, απολαμβάνοντας μια χαλαρή βόλτα με καφέ στο χέρι, ένα mood που πολλοί θαυμάσαμε.
Στη λεζάντα του post έγραψε: «Με ένα καφέ στο χέρι. Throwback λίγες μέρες πριν. Ζυρίχη», και οι εικόνες την έδειχναν να ποζάρει στους δρόμους της πόλης με ένα απόλυτα cozy & chic outfit.
Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα outfit ιδανικό για τις βροχερές μέρες της εποχής, μπλε buggy jean, άνετο, relaxed και απόλυτα στο urban mood της Ζυρίχης. Γκρι πουλόβερ, ένα από τα πιο timeless κομμάτια του χειμώνα και ολοκλήρωσε το look με μπεζ cozy γούνα, το key item του look της και της σεζόν. Και φυσικά, ομπρέλα, που ολοκλήρωσε την εικόνα της με ένα αυθεντικό wintry touch.
Η γούνα σε μπεζ αποχρώσεις δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλογή, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα trends του Φθινόπωρο/Χειμώνας 2025, όπως είδαμε σε μεγάλα catwalk αλλά και στα street style looks influencers και celebrities. Είναι ευκολοφόρετη, classy και ζεστή, ο τέλειος σύμμαχος για ταξίδια σε ευρωπαϊκές πόλεις. Η Χριστιάνα, με αυτό το look, μας έδωσε την τέλεια έμπνευση για cozy εμφανίσεις που συνδυάζουν άνεση και στυλ σε ισορροπία.
Δείτε την εμφάνισή της:



















