ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Αννίτα Δημητρίου: Με το χρώμα των Χριστουγέννων

Το Christmas Red είναι ένα χρώμα που αναδεικνύει το πάθος και τη φωτεινότητα στο στυλ μας.

Μαρία Καραμάνου

Η Αννίτα Δημητρίου παρευρέθηκε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής πρωτοβουλίας «Φτιάξε μια καρδιά για μεγάλα άλματα - Νερό και Χρώμα». Η πρωτοβουλία αυτή συνδυάζει τη δημιουργικότητα των παιδιών με τον φιλανθρωπικό σκοπό, προσφέροντας έναν όμορφο τρόπο για να γεμίσουν με χαρά τον χώρο της Βουλής και τις καρδιές όλων μας.

Η παρουσία της Αννίτας Δημητρίου στην εκδήλωση έδωσε ένα ιδιαίτερο χριστουγεννιάτικο χρώμα, αναδεικνύοντας το πνεύμα των γιορτών. Η εμφάνισή της ήταν επιλεγμένη και συμβολική, φορώντας ένα midi κόκκινο φόρεμα με 90s φουσκωτούς ώμους και μία μαύρη ζώνη που έδενε γύρω από τη μέση. Με την επιλογή αυτή, η Αννίτα Δημητρίου αναδείκνυε όχι μόνο το Χριστουγεννιάτικο κλίμα αλλά και την ενίσχυση της προσπάθειας για φιλανθρωπικό σκοπό.

Επίσης, οι επιλογές στο μακιγιάζ, με το κόκκινο κραγιόν, πρόσθεσαν μια πινελιά ζεστασιάς και γιορτινής λάμψης στο πρόσωπό της. Τα μαλλιά της, με ανάλαφρες μπούκλες, ολοκλήρωσαν το look, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό σύνολο που αντανακλά το mood των Χριστουγέννων. Με αυτόν τον τρόπο, η Αννίτα Δημητρίου συνέβαλε στη δημιουργία μιας θερμής και φιλόξενης ατμόσφαιρας. 

Το κόκκινο, ιδίως το Christmas red, αποτελεί ένα χρώμα που είναι συνδεδεμένο με διάφορες σημαντικές συναισθηματικές καταστάσεις. Αντιπροσωπεύει τον έρωτα, την αγάπη, και το πάθος, καθώς είναι ένα χρώμα που εκπέμπει ζεστασιά και ένταση. Ειδικά το Christmas red, που είναι ένα λαμπερό και έντονο κόκκινο, συνδέεται άμεσα με το γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων.

Το Christmas red συναντάται στα αλεξανδρινά, στις χριστουγεννιάτικες μπάλες, και συχνά είναι ο χρωματικός τόνος που συνοδεύει τον Άγιο Βασίλη. Είναι ένα χρώμα που φέρνει στο νου τη ζεστασιά που προσφέρει ένα τζάκι, τη γοητεία των φώτων, και τον εορταστικό ενθουσιασμό.

Η προτίμηση για το Christmas red δεν περιορίζεται μόνο στις γιορτές, αφού είναι μια απόχρωση που μπορούμε να ενσωματώσουμε στο ντύσιμό μας και κατά τη διάρκεια άλλων περιόδων. Το φωτεινό και ζωηρό του χαρακτήρα προσδίδει ενέργεια στο σύνολο και μπορεί να αναβαθμίσει την ψυχολογία μας.

Μπορεί να απέχουμε μόνο 31 ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το Christmas red είναι μια απόχρωση που θέλουμε να φορέσουμε από τώρα και η Αννίτα Δημητρίου μας δέιχνει τον πιο κομψό τρόπο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση