ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με animal print και kitty heels
 

5 micro-trends που αποθέωσαν οι Κύπριες fashionistas

Δείτε πως τα κορίτσια της μόδας μάς πείθουν να υιοθετήσουμε τις εν λόγω τάσεις.

Ριάνα Στυλιανού

Όσο ανοίγει ο καιρός, τόσο περισσότερες είναι οι αναρτήσεις που βλέπουμε στο feed μας από κορίτσια της μόδας του νησιού μας να αναδεικνύουν τα fashionable ανοιξιάτικα σύνολά τους.

Μέσα από αυτά, ξεχωρίζουμε ποιες είναι οι τάσεις που αρχίσαν να έχουν την τιμητική τους και θα μας απασχολήσουν τους επόμενους μήνες.
Δείτε τα micro-trends που οι Κύπριες fashionistas λάτρεψαν, και αποθέωσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Maxi φούστες
Οι maxi φούστες, είτε αυτές είναι denim είτε από ένα οποιοδήποτε άλλο ύφασμα, έχουν μια σημαντική θέση στην γκαρνταρόμπα των fashion girl, και αποτελεί κομμάτι που παραπέμπει στη χρυσή, σούπερ fashionable δεκαετία των ‘90s.

@_chrystalk_ @elizanicolaou @eva_sarp @katerhnapap

Ρούχινο headband
To αξεσουάρ που πιο πρακτικό του δεν υπάρχει, και που εντάχθηκε ξανά στα πιο casual chic σύνολα, είναι το ρούχινο headband, αντικαθιστώντας δυναμικά τις στέκες και τις μπαντάνες.

@annikou_ @_gioannidou @marylzavou @anamoux

Double denim
Μια τάση τόσο διαχρονική, που δεν μπορεί με τίποτα να χαρακτηριστεί ως outdated, είναι αυτή που θέλει να συναρμολογήσει ένα σύνολο με διάφορα denim κομμάτια.


@antrea_kyriakou @oliviacg @vaso_petrou @kaiageorgia

Κόκκινο της φωτιάς
Το έντονο χρώμα που κάνει το κάθε σύνολο να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα, είναι αναμφίβολα το κόκκινο. Ένα άκρως κολακευτικό χρώμα που ταιριάζει με όλα τα skin tones, και με βάση τη θεωρία του χρώματος, κάνει εκείνη που το φοράει να νιώθει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

@amaliaavraam @andreaioann_ @evelinaskitsko

 

Χαμηλοκάβαλα jeans
H στιγμή τελικά που τα χαμηλοκάβαλα jean παντελόνια θα επανέρχονταν και πάλι στην επιφάνεια της μόδας, είναι εδώ. Κάποιες τα λατρεύουν κάποιες όχι, αλλά αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι δεν είναι σούπερ trending αυτό το διάστημα.


@katerhnapap @niovi_kaspari @mariakortzia

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Μόδα  |  τάση  |  στυλ  |  Κύπρος  |  trends  |  inspo  |  fashion girls

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση