ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Kαρό παντελόνι, απλό οff white μπλουζάκι και μποτάκια

Που πήγε η γραβάτα και το παλτό του Macron

Ο Emmanuel Macron φτάνει στην Κύπρο και… η ζέστη νίκησε το στυλ του.

Ριάνα Στυλιανού

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Emmanuel Macron, έφτασε τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στην Κύπρο για μια κρίσιμη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Έλληνα Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, με στόχο να συζητηθούν η περιφερειακή ασφάλεια και η ενίσχυση της άμυνας στην Ανατολική Μεσόγειο εν μέσω του πολέμου στη Μέση Ανατολή. Στη συνέχεια, ο Macron τόνισε πως η επίσκεψη αυτή δείχνει την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη απέναντι στην Κύπρο μετά από τις πρόσφατες επιθέσεις με drones, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ενίσχυση της ασφάλειας και της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας στην ανατολική Μεσόγειο και τη διώρυγα του Χορμούζ.

Μπορεί να είναι εικόνα αεροσκάφος και κείμενο που λέει ΠΑΦΟΣ ΠΑΦΟΣ-Γ.ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ r. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ LIVE you ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ο MAKPON ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ LiveYou Live You 13:10Μπορεί να είναι εικόνα αεροσκάφος και κείμενο που λέει ΠΑΦΟΣ- ΠΑΘΟΣ-Γ.ΣΟΥΛΙΩΤΗΣΙΜ r. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ LIVE you ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ o MAKPON ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ 13:10 Live You

Μπορεί να είναι εικόνα αεροσκάφος και κείμενο που λέει ΠΑΦΟΣ ΠΑΦΟΣ-Γ.ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ r. ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ LIVE you ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Ο MAKPON ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ 13:10 Live You

Μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο στη Στρατιωτική Βάση Πάφου, ο Macron αποφάσισε ότι το παλτό δεν ήταν πια απαραίτητο… μάλλον η Κύπρος ήταν πιο ζεστή από όσο περίμενε. Με μια γρήγορη κίνηση, το άφησε πίσω του, αποκαλύπτοντας ένα καλοραμμένο, σκούρο κοστούμι. Το αποτέλεσμα; Ένα αυθόρμητο “cool αλλά προσιτό” vibe, σαν να λέει: «Ναι, είμαι σοβαρός ηγέτης… αλλά ζεσταίνομαι κι εγώ, ρε παιδιά!» Το κοστούμι, καθαρό και με άψογες γραμμές, έγινε ο ιδανικός καμβάς για αυτή την αβίαστη αλλά στυλάτη στιγμή αυτοπεποίθησης.

Λίγο αργότερα, όταν ο Macron έκανε δημόσιες δηλώσεις, εμφανίστηκε χωρίς γραβάτα και εδώ… αρχίζουν οι fashion συζητήσεις! Προφανώς την αφαίρεσε επειδή δεν φορούσαν γραβάτα ούτε ο Μητσοτάκης ούτε ο Χριστοδουλίδης, και μάλλον ένιωσε λίγο overdressed. Από τη δική μας άποψη; Ε, έπρεπε να την κρατήσει! Ο Μακρόν, ως γνωστός για το στυλ του, έχει καθιερώσει την γραβάτα ως σήμα-κατατεθέν στις επίσημες εμφανίσεις του και ήταν μια ευκαιρία να δείξει λίγο παραπάνω προσωπικό στυλ. Αλλά όπως και να ’χει, ήταν κομψός και χωρίς αυτήν.

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση