ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η Ελληνίδα νέα creative director του Bulgari

Η Mary Katrantzou είναι η νέα creative director του Bulgari

Μαρία Σάββα

Η διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια, Mary Katrantzou, αναλαμβάνει τη θέση της Creative Director για τα δερμάτινα είδη και τα αξεσουάρ του οίκου Bulgari. Η νέα της θέση στον οίκο περιλαμβάνει σχεδιασμό δερμάτινων τσαντών ημέρας, καθώς και μοναδικών ή εξαιρετικά ιδιαίτερων τσαντών υψηλής κοσμηματοποιίας.

Η Katrantzou εκφράζει τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία αυτή, αναγνωρίζοντας τον πλούτο του αρχείου του οίκου Bulgari και τη δυνατότητα να μετατρέψει κοσμήματα σε λειτουργικά αξεσουάρ. Η σχέση της με τον οίκο ξεκινά πίσω στο 2019, όταν η Katrantzou χρησιμοποίησε πολύτιμα κοσμήματα του οίκου για την επίδειξη μόδας της στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

«Πότε κάτι αλλάζει από το να θεωρείται κόσμημα στο να είναι λειτουργικό και τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτό το ενδιάμεσο διάστημα; Εκεί είναι που έρχεται το εκπληκτικό αρχείο του οίκου Bulgari. Μελετώντας τα πρωτότυπα και βλέποντας πώς μπορούν να μετασχηματιστούν και βλέποντας αυτή την κατηγορία ως ένα δημιουργικό εργαστήριο για να το κάνουμε - αυτό για μένα είναι απίστευτο», δήλωσε η Ελληνίδα σχεδιάστρια για την αρχή αυτή της συνεργασίας.

Το 2021, η Katrantzou σχεδίασε μια capsule συλλογή από δερμάτινες τσάντες και clutches εμπνευσμένα από το διάσημο μοτίβο Serpenti του οίκου. "Το νέο αυτό κεφάλαιο με ενθαρρύνει", αναφέρει η σχεδιάστρια. "Η ταχύτητα με την οποία μπορεί να υλοποιηθεί μια ιδέα σε αυτήν τη διαφορετική κουλτούρα με εμπνέει πραγματικά".

Η Mary Katrantzou φαίνεται αποφασισμένη να φέρει τον οίκο Bulgari σε νέες δημιουργικές υψηλά επίπεδα με την πρωτοποριακή της προσέγγιση και το πάθος της για τα κοσμήματα και τη μόδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

FASHION NEWS: Τελευταία Ενημέρωση