ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Εύκολες και θρεπτικές συνταγές μετά το σχολείο

newsroom must

Πίσω στο σχολείο, πίσω στην κουζίνα. Οι νόστιμες και εύκολες συνταγές του φθινοπώρου.

Φακές με ρύζι και μανιτάρια
Όλοι γνωρίζουμε για τις θρεπτικές ουσίες αυτού του ταπεινού, αλλά νόστιμου όσπριου. Αυτή η πρωτότυπη συνταγή, είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει. Αν προσέξετε, δεν έχει καθόλου λάδι, αλλά ούτε και το χρειάζεται. Είναι προτιμότερο να φυλάξετε τις θερμίδες του λαδιού για μια σαλάτα, που ίσως θα επιλέξετε να συνοδεύσετε με αυτό το πιάτο.
Διαβάστε εδώ την συνταγή.

Penne rigate με βότκα
Ως λάτρης της βότκας, η συγκεκριμένη σος είναι από τις αγαπημένες μου. Δοκιμάστε την πλούσια αυτή συνταγή με ντομάτα και κρέμα.
Διαβάστε εδώ την συνταγή.

Farfalle με σκόρδο και καυτό πιπέρι
Μία πολύ εύκολη και νόστιμη σος για μακαρόνια, που η επιτυχία της στηρίζεται στα καλά υλικά. Βεβαιωθείτε ότι θα χρησιμοποιήσετε το καλύτερο ελαιόλαδο που μπορείτε να βρείτε.
Διαβάστε εδώ την συνταγή.

Λαβράκι σε ασιατική μαρινάτα
Αυτό το ψάρι ψήνεται στον ατμό για να διατηρούνται οι γεύσεις του άθικτες, είναι χαμηλό σε λιπαρά και πολύ νόστιμο.
Διαβάστε εδώ την συνταγή.

Πίτσα χαμηλή σε λιπαρά
Η πίτσα στη «διατροφή» συνήθως είναι ένα απαγορευμένο είδος. Εδώ όμως με κάποια έξυπνα κόλπα, ζύμη δικής μου παρασκευής, toppings από νόστιμα λαχανικά στη σχάρα και τυρί edam χαμηλό σε λιπαρά, έφτιαξα μια πίτσα χαμηλή σε θερμίδες. Βέβαια 500 θερμίδες δεν είναι και λίγες, αλλά αν η πίτσα είναι κάτι που λατρεύετε, αυτή σίγουρα θα σας αρέσει. Αν θέλετε μπορείτε να μοιράσετε μια πίτσα και να συμπληρώσετε με σαλατικά για λιγότερες θερμίδες.
Διαβάστε εδώ την συνταγή.

Μπιφτέκια σολομού
Λατρεύω αυτή τη συνταγή, γιατί είναι ένας αλλιώτικος τρόπος να σερβίρουμε burgers. Σας συμβουλεύω να κόψετε το φιλέτο για κιμά σολομού μόνοι σας, γιατί η μηχανή θα το λιώσει εντελώς. Δεν χρειάζονται παρά μόνο πέντε λεπτά.
Διαβάστε εδώ την συνταγή.

Χοιρινό με ελιές
Μια διαφορετική προσέγγιση στα χοιρινά σουβλάκια με ελληνικό στοιχείο ελιάς και ντομάτας. Σιγουρευτείτε ότι, όταν περνάτε τα σουβλάκια, βάζετε έναν λιπαρό και έναν ψαχνό κύβο κρέας εναλλάξ.
Διαβάστε εδώ την συνταγή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση