ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της

Με ωφελήματα και παροχές

newsroom must

Με επίκεντρο την ανθρωποκεντρική της προσέγγιση και την κουλτούρα ανάπτυξης και εξέλιξης του προσωπικού της, η Σκλαβενίτης Κύπρου επιβεβαιώνει την φιλοσοφία της και παρέχει στους ανθρώπους μια σειρά από ουσιαστικές παροχές και ωφελήματα που ξεπερνούν τις δεσμευτικές εργασιακές της υποχρεώσεις. Αναγνωρίζοντας το καθημερινό τους έργο και ανταμείβοντας την εργατικότητα, την παραγωγικότητά τους και τη διαρκή προσπάθειά τους για ποιοτική εξυπηρέτηση και άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών της, η Σκλαβενίτης στηρίζει το προσωπικό της με όλα τα μέσα που διαθέτει.

Οι υπεραγορές Σκλαβενίτης, που πρωταγωνιστούν σε Ελλάδα και Κύπρο στο λιανικό εμπόριο εφαρμόζουν ένα συγκροτημένο και αποδοτικό πρόγραμμα ωφελημάτων που ισχύει ανεξαιρέτως για τους 1550 εργαζόμενους. Όπως πληροφορούμαστε από το εσωτερικό της εταιρείας, η Σκλαβενίτης με αφορμή τη γιορτή του Πάσχα χορήγησε δωροεπιταγές αξίας €100 σε κάθε εργαζόμενό της ώστε να προμηθευτεί όλα όσα χρειάζεται για το εορταστικό τραπέζι. Αυτή πρόκειται για μια συχνή παροχή του Σκλαβενίτη προς το προσωπικό του τόσο το Πάσχα όσο και τα Χριστούγεννα.

Μια καθοριστική παροχή για το προσωπικό του Σκλαβενίτη, που του παρέχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, είναι η παραχώρηση της ΑΤΑ (Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή) που ανέρχεται στο ποσοστό του 11,17% με βάση την υπογεγραμμένη σύμβαση του κάθε εργαζομένου. Η παραχώρηση της ΑΤΑ ανταποκρίνεται έμπρακτα στις ανάγκες του προσωπικού της εταιρείας και τους δίνει την ευκαιρία να ανταποκριθούν στις συνέπειες του πληθωρισμού.

Η εταιρεία, εφαρμόζει παράλληλα, ομαδικό πρόγραμμα Ασφάλισης Ζωής και Υγείας για όλους τους εργαζόμενους που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό. Ταυτόχρονα, οι εργαζόμενοι στη Σκλαβενίτης έχουν την επιλογή να συμμετέχουν στο Ταμείο Προνοίας της εταιρείας ώστε να είναι σε θέση -και με τη συνεισφορά του εργοδότη τους- να έχουν ένα ποσό ως «ασφάλεια» και να μπορούν να το εξασφαλίσουν οποιαδήποτε στιγμή.

Μεταξύ των άλλων ωφελημάτων και παροχών, η Σκλαβενίτης  παρέχει κατά τη διάρκεια ολόκληρου του χρόνου σε όλους τους εργαζομένους της, είναι σταθερή έκπτωση για αγορές ειδών ευρείας κατανάλωσης από τα καταστήματα της καθώς και για τα είδη ορόφου. Επιπρόσθετα, η εταιρεία παρέχει επίδομα γέννας με συγκεκριμένο ποσό για όλους τους εργαζομένους.

Η Σκλαβενίτης, ως ένας εργοδότης με ανθρωποκεντρική προσέγγιση εξασφαλίζει ποιοτικές συνθήκες εργασίας στους εργαζόμενους την στιγμή που προσφέρει μια σειρά από ουσιαστικά οφέλη που έχουν αντίκτυπο στην καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση