ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: maxi φόρεμα με ζιβάγκο, μπότες και παλτό
 

Ένας Κύπριος μάς παρουσιάζει το υποβρύχιο μουσείο της Αγίας Νάπας

Οι φωτογραφίες από το MUSAN

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

To πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Κύπρου άνοιξε και έγινε talk of the town από την πρώτη κιόλας μέρας με τους πιο ''τολμηρούς'' να βουτούν με τη βοήθεια δυτών για να θαυμάσουν από κοντά τα εκθέματα και άλλους να απολαμβάνουν τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media. Το υποβρύχιο μουσείο/ τεχνητός ύφαλος, διά χειρός Jason deCaires Taylor, πραγματοποίησε τα εγκαίνιά του στις 31 Ιουλίου.

Με μια βόλτα στο κυπριακό Instagram, εντοπίσαμε τις πανέμορφες φωτογραφίες του @xenofontos_life o οποίος έκανε scuba diving και απαθανάτισε εκθέματα του MUSAN με μοναδικό τρόπο. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cypriot traveller (@xenofontos_life)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cypriot traveller (@xenofontos_life)

Το MUSAN αποτελεί ορόσημο για το τουριστικό προϊόν της Κύπρου, αφού αποτελεί μια μοναδική εμπειρία, που συνδυάζει τη φύση και την τέχνη με τρόπο που εντυπωσιάζει. Η δημιουργία του MUSAN είναι το αποτέλεσμα των έντονων προσπαθειών του Δήμου Αγίας Νάπας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών, οι οποίοι με χαρά βλέπουν την υλοποίηση της ιδέας να αναβαθμίζει τη θαλάσσια προστατευόμενη περιοχή τεχνητών υφάλων της Αγίας Νάπας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση