ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: faux leather pencil φούστα, ζιβάγκο και kitty heels
 

Το φθινόπωρο ο δρόμος οδηγεί σε χωριό

10+1 χωριά που αξίζει να επισκεφτούμε το φθινόπωρο, στο must Οκτωβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 3/10 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Νάκης Αντωνίου

Νάκης Αντωνίου

Το φθινόπωρο θέλει το χωριό του. Οι εκδρομές δεν σταματούν ποτέ, απλώς προσαρμοζόμαστε στις καιρικές συνθήκες και κατευθυνόμαστε σε χωριά, ανάμεσα στο πράσινο, με soundtrack τους ήχους της φύσης.

Είναι σχεδόν δεδομένο πως όσο το καλοκαίρι του 2021 γίνεται ανάμνηση, αποζητούμε κάτι νέο. Νέους προορισμούς, νέες τοποθεσίες, νέες εικόνες γιατί η θάλασσα και οι παραθαλάσσιες περιοχές δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ταιριάζουν στην εποχή. Έτσι ασυναίσθητα μεταφερόμαστε προς τα ορεινά, για να εξερευνήσουμε τοποθεσίες, χωριά που ξαναζούν το φθινόπωρο και έχουν ενδιαφέρουσες προτάσεις που μπορεί να αγνοούσαμε. Γιατί, τι άλλο χρειαζόμαστε μια χαλαρή, ηλιόλουστη μέρα του φθινοπώρου, από το να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα, να βρεθούμε ανάμεσα στη φύση, να ηρεμήσουμε με το θρόισμα των πεσμένων φύλλων ή τον ήχο του νερού να κυλάει στους ποταμούς; Ήδη άρχισες και δημιουργείς εικόνες στο μυαλό.

Ακόμα και σε χωριά που έχουμε επισκεφτεί, ή που γενικά γνωρίζουμε, συχνά υπάρχουν πράγματα που αγνοούσαμε, είτε πρόκειται για στέκια για φαγητό είτε τα πιο όμορφα μονοπάτια της φύσης. Το θετικό με την Κύπρο είναι πως οι πιο όμορφοι προορισμοί βρίσκονται μερικά χιλιόμετρα μακριά, σε απόσταση μάξιμουμ δύο ωρών και κάτι. Από τα πιο δημοφιλή χωριά της Κύπρου μέχρι τα λιγότερο γνωστά, καταγράψαμε μια διαδρομή προς τα ορεινά με όλα όσα αξίζει να δεις και να κάνεις.

10+1 χωριά που αξίζει να επισκεφτούμε το φθινόπωρο, στο must Οκτωβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 3/10 με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση