ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Τι έχει η Λάρνακα εκτός των Φοινικούδων;

Ανακαλύψτε από την αρχή την πόλη του Ζήνωνα μαζί μας, στο must Ιουνίου που κυκλοφορεί την Κυριακή, 6 Ιουνίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Οι περίπατοι στις Φοινικούδες είναι από τις πιο αγαπημένες συνήθειες των Κυπρίων, πλάι στη θάλασσα ή αράζοντας σε ένα κρεβατάκι στον ήλιο, με παγωτό στο χέρι ή χαλαρά σε ένα καφέ. Η πόλη στα φόρτε της τις ημέρες του Κατακλυσμού με συναυλίες, άλλες χρονιές και όχι εν καιρώ κορωνοϊού, κοσμοσυρροή, κιόσκια με προϊόντα χειροποίητα ή εμπορεύματα, βραδιές με παρέα ή οικογενειακά με καζαντί και μαλλί της γριάς. Όλα αυτά, όμως, σε έναν δρόμο. Τον ίδιο δρόμο που σκέφτεσαι αν σε ρωτήσει κάποιος τι έχει η Λάρνακα να προσφέρει.

Αποφασίσαμε να καταρρίψουμε αυτή τη θεωρία, ότι δηλαδή η Λάρνακα είναι μόνο οι Φοινικούδες, γυρίζοντάς την και καταγράφοντας όσα μπορείς να κάνεις μέσα σε μια μέρα για να τη γνωρίσεις από την αρχή, από spots για φαγητό ή ποτό, ιστορικά μνημεία, μουσεία και μια πλατεία που ερωτευτήκαμε από την πρώτη στιγμή. 

Ανακαλύψτε από την αρχή την πόλη του Ζήνωνα μαζί μας, στο must Ιουνίου που κυκλοφορεί την Κυριακή, 6 Ιουνίου με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση