ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρο σατέν midi φόρεμα και flat πέδιλα
 

Τα πιο ιδιαίτερα ξενοδοχεία που είδες ποτέ

Θα μένατε ποτέ σε μια γυάλινη μπάλα που κρέμεται από τον γκρεμό, σε ένα μέρος που παλιά ήταν φυλακή ή σε ένα στάσιμο τρένο; Mπορείτε!

Το outside παρουσιάζει τα 6 πιο ιδιαίτερα και μοναδικά ξενοδοχεία που για τους τολμηρούς θα προσφέρουν σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία.

1.Ύπνος σε ερπυστριοφόρο  

Αν βρεθείτε στις Γαλλικές Άλπεις και επιθυμείτε κάτι ιδιαίτερο αναζητήστε το La Plagne, που έχει μετατρέψει  ένα από τα παλιά του ερπυστριοφόρα για χιόνι σε ένα πολυτελές δωμάτιο. Ένας οδηγός θα σας παραλάβει από τους πρόποδες μαζί με το «δωμάτιό» σας και θα σας μεταφέρει σε ένα ψηλό σημείο με θέα όπου θα σας αφήσει μόνους σας να απολαύσετε τη νύχτα και το χιόνι. Εκτός από το υπέρδιπλο κρεβάτι, το ερπυστριοφόρο είναι εξοπλισμένο με καφετιέρα, minibar, μπάνιο και... τζακούζι (για 320 ευρώ).

2. Στο χείλος του γκρεμού 

Στο Περού, και συγκεκριμένα στο το Skylodge Adventure Suites θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία αφού εκεί θα βρίσκεστε στην κυριολεξία στο χείλος του γκρεμού. Εντυπωσιακά δωμάτια φτιαγμένα μέσα σε μια γυάλινη σφαίρα στην Ιερή Κοιλάδα στο Περού, από 411 δολάρια. 

 

 3.Μένοντας σε μεταλλικό σιλό

Τα σιλό είναι κατασκευές που χρησιμοποιούνται για την τροφοδοσία (φόρτωση, εκφόρτωση) και την αποθήκευση χύδην στερεών υλικών. 'Ελα όμως που στην Νέα Ζηλανδία έχουν μετατραπεί και σε ξενώνες. Πρόκειται για διώροφες κατασκευές, όπου κάτω βρίσκεται η κουζίνα και πάνω το δωμάτιο (από 138 δολάρια).  

4. Ένα παλιό αεροπλάνο μέσα στο πράσινο

Ένα παλιό αεροπλάνο Boeing 727 του 1965 στην Κόστα Ρίκα μετατράπηκε σε μια υπερπολυτελή σουίτα μέσα στο πράσινο.

5.Ένα στάσιμο τρένο

Στην Μοντάνα, 30 μίλια από την είσοδο του Glacier National Park, το Izaak Walton Inn έχει μετατρέψει σε δωμάτιο βαγόνι τρένου. Το δωμάτιο δεν διαθέτει ούτε τηλεόραση ούτε κλιματισμό ή τηλέφωνο,θέλοντας έτσι να διατηρήσει τα παραδοσιακά στοιχεία ενός τρένου και προσφέρει την τέλεια απομόνωση για 169 δολάρια.

 

6.Μια παλιά φυλακή

Ποιος θα φανταζόταν πως μια φυλακή θα μετατρεπόταν σε ξενώνα; Κι όμως κάτι τέτοιο έγινε στην Αυστραλία, στο Mount Gambier, αφού το Old Mount Gambier Gao προσφέρει δωμάτια σε αρκετά οικονομικές τιμές που ξεκινούν από 21 δολάρια για ένα απλό δίκλινο και 65 για το σπίτι που διαθέτει και κουζίνα.  

 

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση