ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Μπάνιο σε 5 -κοντινές στη Λευκωσία- υπέροχες παραλίες

Wiz Guide

Αν δεν έχεις εξερευνήσει ακόμα τις παραλίες της Λάρνακας, δεν νομίζεις πως ήρθες ο καιρός να το κάνεις;

Καλός ο Πρωταράς με τις χρυσές αμμουδιές του, καλή η Αγία Νάπα με τις αχανείς παραλίες της, καλή και η Λεμεσός με την άγρια ομορφιά της.

Αν το ζητούμενο όμως είναι να εκδράμεις από τη Λευκωσία κάπου λίγο πιο κοντά για μπάνιο, έτσι ώστε να μειώσεις τόσο την ώρα στο αυτοκίνητο όσο και την κατανάλωση της βενζίνης -της οποίας η τιμή έχει εκτοξευθεί στον Θεό-, θα πρέπει μάλλον να ρίξεις μια ματιά στις παραλίες της επαρχίας Λάρνακας.

Εκτός από τις γνωστές στο Μακένζυ, τις Φοινικούδες και την παραλία του ΚΟΤ, η επαρχία Λάρνακας μπορεί να σου προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, αναλόγως πού θα επιλέξεις να κάνεις το μπάνιο σου.

Φάρος

Τα Περβόλια και δη ο χώρος γύρω από τον περίφημο Φάρο τους γίνονται trendy. Ακριβώς δίπλα στον Φάρο ανοίγει πολύ σύντομα το Theta, ένα εστιατόριο θαλασσιών που αγκαλιάζει τη Μεσόγειο στη γενικότερη φιλοσοφία του -από τα σκεύη και τη διακόσμηση, μέχρι τις πρώτες ύλες και τα ίδια τα πιάτα-, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει και ένα beach bar στην υπέροχη μεγάλη παραλία που βρίσκεται αριστερά του Φάρου (για το οποίο θα σας ενημερώσουμε εντός των ημερών). Προς το παρόν, μπορεί απλώς να πάτε για μπάνιο στην εκεί οργανωμένη παραλία.

Havana Beach Bar

Δίπλα ακριβώς στο παραλιακό πάρκο Πύλας, βρίσκεται το Havana Beach Bar. Ένα λιτό μπαρ που καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας παίζει δυνατά ωραία ξένη μουσική, με επιλογές ακόμα και από 80s και 90s. Στις μπροστινές πράσινο-κίτρινο ομπρέλες θα απολαύσεις ηλιοθεραπεία, ενώ στο μπαρ μπορείς να δροσιστείς με μπύρες και άλλα ποτά.

Δείτε την συνέχεια στο wiz-guide

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση