ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Η απίστευτη ιστορία 3 κοριτσιών που τις οδήγησε στον... γύρο της Αμερικής

Οι φανταστικές φωτογραφίες μιας ασυνήθιστης περιπέτειας

Πολλά μπορούν να συμβούν στη ζωή κάποιου για να τον οδηγήσουν στο να αλλάξει ζωή ή να ανοίξει ένα καινούργιο κεφάλαιο που δεν περίμενε ποτέ. Η Bekah King, η Abi Roberts και η Morgan Tabor ανακάλυψαν πως είχαν παράλληλα σχέση με τον ίδιο άντρα, και μάλιστα υπήρχε ακόμα μία στο προσκήνιο, η Maliyah. Αντί να ξεσπάσουν η μία στην άλλη αποφάσισαν να ανακαινίσουν ένα παλιό σχολικό λεωφορείο και με αυτό να ταξιδέψουν σε όλοκληρη την Αμερική. 

«Ο τύπος δεν ήταν τόσο έξυπνος όσο νόμιζε. Η Morgan βρήκε τη Maliya μέσω των social media. Είδε τις φωτογραφίες που επιβεβαίωναν ότι είχαν σχέση. Επικοινώνησε μαζί της και στη συνέχεια βρήκαν την Abi μέσω σχολίων που είχε αφήσει στις αναρτήσεις του στο Instagram. Όταν επισκέφτηκε τη Morgan στο διαμέρισμα της εκείνη του έδειξε τις φωτογραφίες των άλλων κοριτσιών και του είπε ότι τα ξέρουν όλα», είπαν μιλώντας στο Bored Panda και συνέχισαν με λεπτομέρειες για το σχολικό: «Ξοδέψαμε συνολικά περίπου 4.000 ευρώ για την ανακαίνιση. Μέχρι στιγμής έχουμε διασχίσει το Αϊντάχο, το Ουαϊόμινγκ και τη Μοντάνα. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία. Μόλις ξεκινήσαμε το ταξίδι»

Τώρα, μέσα από τους λογαριασμούς τους σε TikTok και Instagram κρατούν ένα ημερολόγιο των ταξιδιών τους και μάλιστα έχουν καταφέρει να συνθέσουν ένα εκπληκτικό feed στο Instagram με στιγμιότυπα από τα ταξίδα τους. Μάλιστα, το όνομα των λογαριασμών είναι The Bam Bus - ΒΑΜ από τα αρχικά των ονομάτων τους Bekah, Abi, Morgan. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση