ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Dubai: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το safari πριν το ταξίδι σας

Όλες οι λεπτομέρειες για το διάσημο safari στο Dubai

Μαρία Σάββα

Πέρα από τη λαμπερή πόλη του Ντουμπάι, με τους ουρανοξύστες και τον εντυπωσιακό ορίζοντα, υπάρχει μια πλούσια κουλτούρα και ιστορία που κρύβονται στην έρημο. Οι Βεδουίνοι του Ντουμπάι, που ζουν σε αυτήν την ακατοίκητη περιοχή, διατηρούν παραδόσεις και πολιτισμό που πρέπει να ανακαλύψετε.

Κάνοντας ένα σαφάρι στην έρημο, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εναλλασσόμενα τοπία αυτής της μοναδικής πόλης, από τις λίμνες του Αλ Κούντρα έως τους αμμόλοφους "Big Red" του Αλ Μπανταγιέ. Πριν προγραμματίσετε το σαφάρι σας, διαβάστε τις διάφορες επιλογές που προσφέρονται.

Είδη Σαφαρί στην Έρημο του Ντουμπάι:

Πρωινό Σαφάρι στην Έρημο:

Ξεκινώντας από τις 4:30 π.μ., το πρωινό σαφάρι σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε την ανατολή του ήλιου και να ανακαλύψετε την έρημο πριν τον πολυκοσμικό θόρυβο. Απολαύστε δραστηριότητες στους αμμόλοφους και ένα παραδοσιακό πρωινό σε στιλ Βεδουίνων.

Βραδινό Σαφάρι στην Έρημο:

Εάν προτιμάτε το θέαμα του ηλιοβασιλέματος, το βραδινό σαφάρι σας προσφέρει μια μαγική εμπειρία. Δραστηριότητες όπως σαντμπόρντινγκ, βόλτες με γουρούνες και παραδοσιακό δείπνο κάτω από τα αστέρια θα κάνουν την εμπειρία σας αξέχαστη.

Σαφάρι με Διανυκτέρευση:

Για την πλήρη εμπειρία, επιλέξτε ένα σαφάρι με διανυκτέρευση. Απολαύστε δραστηριότητες την ημέρα και βιωματικές παραστάσεις το βράδυ, προτού κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια σε σκηνή σε στιλ Βεδουίνων.

Πόσο Κοστίζει:

Το κόστος εξαρτάται από τον τύπο της περιήγησης, τις δραστηριότητες και τη διάρκεια. Από οικονομικά σαφάρια που ξεκινούν στα 36 AED έως 73 AED (10 έως 20 ευρώ) με παραλαβή από το ξενοδοχείο. Ωστόσο, για επιπλέον 110 AED έως 183 AED, μπορείτε να αναβαθμίσετε την περιήγηση σαφάρι σας για περισσότερη άνεση και να προσθέσετε μερικές δραστηριότητες στην έρημο που πρέπει να κάνετε στο δρομολόγιό σας, σε σχετικά προσιτές τιμές.

Ανακαλύψτε το μαγικό κόσμο της έρημου του Ντουμπάι και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές σε ένα σαφάρι που ξεπερνά τα όρια της συνηθισμένης εμπειρίας.

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση