ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Αυτός ο κυπριακός λογαριασμός στο Instagram είναι must για την επόμενη εκδρομή σου

Μια πρωτότυπη ιδέα σε ένα υπέροχο account

Υπάρχουν πολλοί λογαριασμοί στο Instagram που προωθούν και διαφημίζουν την Κύπρο με τον καλύτερο τρόπο, πόσο μάλλον τον τελευταίο χρόνο που ποντάρουμε όλο και περισσότερο στις τοπικές εκδρομές. Ένας από τους πολλούς όμως έχει βρει τον τρόπο να κάνει τη διαφορά, και να γίνει... απαραίτητος για την επόμενη εκδρομή σου. 

Πρόκειται για έναν καινούργιο λογαριασμό, έχοντας ξεκινήσει μόλις πριν ένα μήνα, στις 20 Δεκεμβρίου. To @lostincyprus έχει απλό κόνσεπτ. Είναι ένας hub λογαριασμός, με υπέροχες φωτογραφίες από διάφορες γωνιές της Κύπρου αλλά δεν πρόκειται για μία σε κάθε post. Κάθε ανάρτηση είναι ένα slideshow, όπου το τελευταίο slide είναι ή προτροπή να κάνεις Save το post ή, το πλέον καθιερωμένο, slide με τον χάρτη για να σου δείξει περίπου την τοποθεσία και τον χρόνο που θα χρειαστείς από κάθε πόλη για να φτάσεις στο συγκεκριμένο σημείο. 

Μιλώντας με τον 23χρονο Joseph, τον ιδρυτή του λογαριασμού, μάς μίλησε για το σκεπτικό πίσω από το Lost in Cyprus: 

''Η έμπνευση για να αρχίσω το λογαριασμό μου ήρθε όταν έκανα δικά μου σχέδια για ταξίδια εντός της Κύπρου, εφόσον τα διεθνές ταξίδια δεν ήταν δυνατά λόγω της πανδημίας. Μέσω του Instagram, έβρισκα διάφορες πανέμορφες φωτογραφίες απο viral σημεία αλλά και από πιο άγνωστα σημεία της Κύπρου που ήθελα να επισκεφθώ, αλλά παρατήρησα πως δεν ήταν πάντα εύκολο να βρεθούν πληροφορίες για τα τοπία ή πώς μπορεί να φτάσει κάποιος εκεί. Γι'αυτό ο στόχος του @lostincyprus, είναι μέσω των post να το κάνω πιο εύκολο για επισκέπτες αλλά και για ντόπιους του νησιού μας, να ανακαλύψουν και να ετοιμάσουν πρόγραμμα για το ταξίδι τους, χωρίς την ανάγκη για περαιτέρω έρευνα. Αποθηκεύοντας απλά τα post με ένα click, που αποτελούνται από φωτογραφίες ταλαντούχων φωτογράφων της Κύπρου, μπορεί κάποιος να έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για το επόμενο του roadtrip''.

Δείτε μερικά posts. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lost in Cyprus (@lostincyprus)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lost in Cyprus (@lostincyprus)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
κύπρος  |  instagram  |  εκδρομή  |  roadtrip  | 

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση