ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: leather παντελόνι, ζιβάγκο και ankle μποτάκια
 

Αυτό ήταν το πιο viral Instagrammable spot της Κύπρου το 2021

Οι 9 αγαπημένες μας φωτογραφίες

Πέρσι, πρώτη χρονιά της πανδημίας, όλοι ξεχυθήκαμε στους δρόμους για να αντικαταστήσουμε τα ταξίδια στο εξωτερικό με εκδρομές σε κάθε άκρη της Κύπρου. Αφού όλοι, λοιπόν, είχαμε σαν κοινό σκοπό να ανακαλύψουμε ξανά τον τόπο μας, είχαμε δει συγκεκριμένα σημεία να γίνονται viral. Όπως έγινε, για παράδειγμα, με το σπιτάκι στη Διερώνα και με το δεντρόσπιτο στο καμπί, πρώτα το ανακάλυψε ένας και μετά δεν μπορούσες να μπεις στο Instagram χωρίς να δεις φωτογραφίες από εκεί. Είχαν γίνει τα πιο Instagrammable spots για το 2020 χωρίς αμφιβολία.  

Έτσι, αφού και το 2021 δεν ήταν ιδιαιτέρως καλύτερο από το 2020, και παρόλο που τα ταξίδια να επέστρεψαν στις ζωές μας, οι βόλτες στην Κύπρο έγιναν αγαπημένη συνήθεια για τα Σαββατοκύριακά μας. 

Παρ' όλα αυτά, φέτος στα feeds μας δεν πρωταγωνίστησε κάποιο φυσικό αξιοθέατο του νησιού, ούτε ένας αρχαιολογικός χώρος. Αντιθέτως, από τις αρχές του χρόνου ένας ήταν ο ξεκάθαρος... νικητής και ήταν ό,τι πιο μοντέρνο έχει να δείξει η Κύπρος. 

Η Πλατεία Ελευθερίας άνοιξε την πρώτη μέρα του 2021 και μετά από τον πρώτο χαμό στα social media - όπου όλοι έσπευσαν να φωτογραφηθούν σε διάφορες γωνιές της - συνέχισε να εμφανίζεται συχνά. Η αλήθεια είναι πως το έργο των Zaha Hadid Architects έχει πολλές Instagrammable γωνιές και προσφέρει πολλά ωραία κάδρα, από την viral, πλέον, σκάλα, στους ιδιαίτερους πυλώνες, μέχρι το μπαλκόνι του πάνω μέρους μπροστά από το παλιό δημαρχείο. 

Είδαμε την φαντασία και την δημιουργικότητα των Κύπριων Instagrammer να ξεδιπλώνεται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, και πιο κάτω παρουσιάζουμε τις 9 αγαπημένες μας φωτογραφίες, που αναδεικνύουν την νέα πλατεία με τον καλύτερο τρόπο. 

φωτογραφία: @g.s.travel

φωτογραφία: @antonisioa 


φωτογραφία: @stefficrown


φωτογραφία: @angelinaandantonis


φωτογραφία: @analog_wanderer


φωτογραφία: @theislanderstories


φωτογραφία: @thomi.st


φωτογραφία: @dimitris.reppas


φωτογραφία: @np.v1sion

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση