ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: nude tailored παντελόνι, πουκάμισο και μπαλαρίνες
 

Αθήνα, Άμστερνταμ, Ρώμη ή Λονδίνο; Πόσο κοστίζουν διαμονή & εισιτήρια τον Μάρτιο

Η μέση on-line τιμή στα ξενοδοχεία των πιο δημοφιλών πόλεων στον κόσμο.

Δέσποινα Άσπρου

Ένα ταξίδι δεν είναι απλώς ένας ωραίος τρόπο για να αλλάξουμε παραστάσεις. Είναι μια απίθανη εμπειρία μάθησης και ένας τρόπος για να ανακλύψουμε τον κόσμο, τους ανθρώπους και γενικότερα την ίδια τη ζωή. 

Αν και σίγουρα οι προορισμοί που μπορει να ταξιδέψει κανείς είναι σχεδόν άπειροι, υπάρχουν τέσσερις δημοφιλείς πόλεις, οι οποίες είναι σίγουρα must go. Ο λόγος για τις Αθήνα, Άμστερνταμ, Ρώμη ή Λονδίνο που αυτή την περίοδο, με το ανοιξιάτικο σκηνικό, κάνουν τον καθετί να φαίνεται πιο όμορφο.

Αθήνα: Στην Αθήνα ο καιρός αυτή την εποχή είναι πιο ήπιος συγκριτικά με το καλοκαίρι, έχει λιγότερο κόσμο και όλα είναι πιο απολαυστικά-από το φαγητό, τα ψώνια και τις βόλτες μέχρι τις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τις βόλτες στα στενά και αξιοθέατα της πόλης. Σε ό,τι αφορά τα ξενοδοχεία της Αθήνας, η μέση on-line τιμή ανά διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο για τον Μάρτιο διαμορφώνεται στα 119 ευρώ, ενώ τα εισιτήρια μετ' επιστροφής για τέσσερις μέρες κοστίζουν περίπου 200 ευρώ το άτομο.

Άμστερνταμ: Το Άμστερνταμ την άνοιξη αναμφίβολα είναι παραμυθένιο. Τόσο οι περήφημες τουλίπες, όσο και το ιστορικό κέντρο της πόλης είναι αυτή την περίοδο άκρως εντυπωσιακά, ενώ το μοναδικό σύμπλεγμα ομόκεντρων υδάτινων καναλιών πείθουν όσους βρεθούν να απολαύσουν βαρκάδες με τα ειδικά κρουαζιερόπλοια. Πόσο όμως στοιχίζουν περίπου τα εισιτήρια και η διαμονή τον ερχόμενο μήνα; Στο Άμστερνταμ η μέση τιμή για ένα δωμάτιο δύο ατόμων είναι 211 ευρώ τον Μάρτιο, ενώ οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται περίπου στα 270 ευρώ.

Λονδίνο: Τα πάρκα του Λονδίνου την άνοιξη φαντάζουν μαγικά, ενώ αν δεν είστε φαν του τσουχτερού κρύου ή της ζέστης, τότε η άνοιξη είναι η ιδανικότερη περίοδος για να επισκεφτείτε την πρωτεύουσα της Βρετανίας και να απολαύσετε με την άνεσή σας της βόλτες και τα ψώνια σας. Οι τιμές για ένα δίκλινο δωμάτιο στο Λονδίνο ανέρχονται στα 240 ευρώ, ενώ ένα εισιτήριο μετ' επιστροφής κοστίζει περίπου 120 ευρώ.

Ρώμη: Η άνοιξη είναι ίσως η καλύτερη εποχή του χρόνου για να επισκεφθείτε την αιώνια πόλη. Τόσο ο καιρός που είναι ζεστός, όσο και το φαγητό που είναι φρέσκο και εποχιακό αποτελούν σίγουρα σημαντικοί παράγοντες που μπορούν να σάς πείσουν. Στη Ρώμη μπορεί να βρει κανείς δώματιο στα περίπου 182 ευρώ, ενω τα εισιτήρια στοιχίζουν περίπου 170 ευρώ.

*Το κόστος της διαμονής προέκυψε σύμφωνα με στοιχεία της Trivago, ενώ για τα εισιτήρια έγινε έρευνα το απόγευμα της Πέμπτης 9 Φεβρουαρίου μέσω της ιστοσελίδας skyscanner και με αναχώρηση από την Λάρνακα.

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση