ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit, graphic tee και sneakers
 

4 εφαρμογές που θα σου λύσουν τα χέρια στο επόμενο ταξίδι

Το jet lag και η άγνωστη γλώσσα είναι μόνο δύο από τα προβλήματα που μπορείτε να συναντήσετε σε ένα τέτοιο ταξίδι

Και ποιος δεν λατρεύει τα ταξίδια; Ειδικά όταν πρόκειται για μακρινά ταξίδια τα οποία δεν μπορείς να κάνεις συνεχώς. Είναι γεμάτα περιπέτεια και εμείς είμαστε έτοιμοι να ανακαλύψουμε το άγνωστο.

Κάποιες φορές όμως δεν είναι όπως τα φανταζόμαστε ούτε όλα ρόδινα... Το jet lag και η άγνωστη γλώσσα είναι μόνο δύο από τα προβλήματα που μπορείτε να συναντήσετε σε ένα τέτοιο ταξίδι.

Εμείς σας παρουσιάζουμε 4 εφαρμογές που θα σας λύσουν τα χέρια στα διεθνή ταξίδια σας.

Pack like a pro!
Όλοι έχουμε ταξιδέψει με αεροπορικές εταιρίες στις οποίες η αποσκευή είναι η μόνο αυτή που χωράει στην καμπίνα. Μα τι να κάνεις ειδικά όταν ταξιδεύεις on budget και πρέπει να χωρέσει όλα σου τα ρούχα σε αυτή την τσαντούλα;

Η εφαρμογή PackPoint για Android και Ios κοστίζει 3 δολάρια και θα σε βοηθήσει να πακετάρεις σωστά ανάλογα με το ταξίδι που ετοιμάζεις.
Λαμβάνει πληροφορίες για το που θα πας πόσες μέρες και τον καιρό στην περιοχή. Έτσι σου ετοιμάζει μια λίστα με τα απαραίτητα πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί σου

Νο more Jet Lag
Να έχεις ετοιμάσει ταξίδι στην Αμερική και όταν τελικά φτάνεις να είσαι 5 μέρες με Jet Lag! ΝΟΟΟΟ!!!

Η εφαρμογή Timeshifter (Android, iOS) ενημερώνετε για τα ταξίδια σου και στην συνέχεια αξιοποιεί τις ώρες ύπνου και την κιρκαδική νευροεπιστήμη προειδοποιώντας πότε να αποφύγετε το έντονο φως ή την καφεΐνη και το αντίθετο.

Έτσι πας παντού και τα βρίσκεις όλα
Κατέβηκες από το αεροπλάνο και πεινάς; Θες να πας φαρμακείο, να ψάξεις τι υπάρχει κοντά σου;

Η εφαρμογή Triposo (Android, iOS), είναι η λύση στα προβλήματά σου. Μπορείς να κατεβάσεις του χάρτες στο κινητό ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν τα δεδομένα του κινητού σου έχουν σήμα ή όχι. Έτσι βρίσκεις τα πάντα ανά πάσα στιγμή.

Μίλησε σε 18 διαφορετικές γλώσσες
Σίγουρα δεν μιλάνε όλοι αγγλικά σε όλες τις χώρες ούτε εμείς γνωρίζουμε τις περισσότερες φορές την γλώσσα την οποία μιλάνε στην χώρα που επισκεπτόμαστε.

Μια βασική συνεννόηση πρέπει να υπάρχει για να μπορέσεις να κάνεις το πιο απλό, να παραγγείλεις φαγητό.
Η εφαρμογή Travel Phrasebook (Android, iOS) σε βοηθάει σε 18 διαφορετικές γλώσσες με γνωστές προτάσεις που χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις.

Οι προτάσεις χωρίζονται ανάλογα με την περίσταση (φαγητό, έξοδος, οδηγίες) και μπορείς με το πάτημα του κουμπιού να ακούσεις την πρόταση χωρίς εσύ να προσπαθείς με απαίσια προφορά να συνεννοηθείς!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση