ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

3 χρήσιμα «packing hacks» για τις mini διακοπές σας το τριήμερο

Δείτε πιο κάτω τα hacks

Μαρία Σάββα

Με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος να είναι επιτέλους εδώ και πολλοί να ετοιμαζόμαστε για τις μίνι διακοπές τους, ένα από τα πιο βαρετά πράγματα είναι το να ετοιμάζουμε την βαλίτσα μας. Γι’ αυτό πιο κάτω θα βρείτε τρία πολύ χρήσιμα tips για την ετοιμασία της βαλίτσας σας.

1.Μια απλή αλλά αποτελεσματική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε πλαστικές τσάντες με φερμουάρ. Αφού ομαδοποιήσετε τα καλώδια, απλώστε τα επίπεδα και τοποθετήστε τα μέσα στην τσάντα. Στη συνέχεια, κλείστε το φερμουάρ γύρω από τα καλώδια για να τα κρατήσετε τακτοποιημένα και αποφύγετε τον μπέρδεμα.

2.Αν έχετε αρκετά ρούχα ή άλλα αντικείμενα που παίρνουν πολύ χώρο, μπορείτε να τα συμπιέσετε χρησιμοποιώντας συσκευασία συμπίεσης. Απλώς τοποθετήστε τα αντικείμενα μέσα στη συσκευασία συμπίεσης και αφήστε τον αέρα να βγει έξω ενώ κλείνετε το φερμουάρ. Αυτό θα μειώσει τον όγκο των αντικειμένων και θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε χώρο στη βαλίτσα σας.

3.Αντί να διπλώνετε τα ρούχα σας και να τα τοποθετείτε επίπεδα στη βαλίτσα, μια πιο αποτελεσματική μέθοδος είναι να τα "ρολάρετε". Αρχίστε από το ένα άκρο του ρούχου και αρχίστε να το αναδιπλώνετε κατά μήκος, στη συνέχεια, τυλίξτε το γύρω από τον εαυτό του. Αυτό το ρολό στη συνέχεια μπορείτε να τοποθετήσετε στη βαλίτσα σας. Αυτή η μέθοδος βοηθά στο να εξοικονομηθεί χώρος και να αποτραπούν τυχόν ρυτίδες στα ρούχα.

TRAVEL: Τελευταία Ενημέρωση