ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, cropped top και πέδιλα
 

Το νέο πρόσωπο της PrimeTel σηματοδοτεί τον ερχομό μιας νέας εποχής

PrimeTel επανασχεδίασε το λογότυπό της, συνοδεύοντάς το με το επικοινωνιακό μήνυμα «Let’s connect»

 Η PrimeTel ακολουθώντας με συνέπεια τη στρατηγική της δέσμευση για συνεχή εξέλιξη, σταθερή επένδυση στο δίκτυό της και υποδειγματική διεύρυνση των ποιοτικών υπηρεσιών που παρέχει, υλοποιεί τη μεγαλύτερη αλλαγή που έχει πραγματοποιήσει ποτέ, παρουσιάζοντας τη νέα της εταιρική ταυτότητα. Μέσα σε μια δύσκολη περίοδο η νέα εταιρική ταυτότητα της PrimeTel αποτελεί ορόσημο στην πορεία της εταιρείας αλλά και στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και σηματοδοτεί τη δυναμική αλλαγή της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της νέας ανανεωμένης εταιρικής ταυτότητας, η PrimeTel επανασχεδίασε το λογότυπό της, συνοδεύοντάς το με το επικοινωνιακό μήνυμα «Let’s connect» («Συνδέσου»), το οποίο αποτυπώνει πλήρως το όραμά της να συνδέσει τον κάθε Κύπριο με το μέλλον των ψηφιακών τεχνολογιών, προσφέροντάς του τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη και την πρώτη του τηλεπικοινωνιακή επιλογή.

Η υπόσχεση είναι σήμερα πιο έντονη από ποτέ. Η PrimeTel εξελίσσει το δίκτυό της προσφέροντας τις πιο έξυπνες λύσεις, υψηλότερες ταχύτητες, αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση, ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με τους πελάτες της και ακόμη πιο ευρεία κάλυψη, παρακινώντας τους συνδρομητές της να συνδεθούν με όλα όσα αγαπούν και τους δίνουν ώθηση να προχωρήσουν μπροστά. Η επικοινωνία της νέας εταιρικής ταυτότητας της PrimeTel έχει ως κεντρικό άξονα μια ταινία 60 δευτερολέπτων, που αποτελεί μια απόλυτα φρέσκια εικαστική προσέγγιση που εστιάζει στο πώς η ανθρώπινη αλληλεπίδραση παραμένει ένας σταθερός συνδετικός κρίκος της καθημερινότητας αλλά και της εξέλιξης. Το νέο πρόσωπο της PrimeTel σηματοδοτεί τον ερχομό μιας νέας εποχής. Μιας εποχής που την χαρακτηρίζει η τόλμη, η ανατροπή, η αλλαγή, η επιμονή, η κατάκτηση, η πρωτοπορία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
promo  |  primtel

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Get in shape

Get in shape

Δείτε πώς να διεκδικήσετε αυτό το φανταστικό δώρο
 |  PROMO