ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Red Selection by Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Προωθητική Ενέργεια

O καταξιωμένος και αγαπημένος του κοινού chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος υπογράφει το Red Selection, τη δυναμική λίστα του Foody, που εγκαινίασε πριν από λίγες βδομάδες, για να μπορούν οι χρήστες του να ανακαλύπτουν τα κρυφά διαμάντια ανάμεσα σε δημοφιλή εστιατόρια και καταστήματα τροφίμων.

Καταστήματα και εστιατόρια όπως τα Maison Anemi, Deliyard, Afterbite, Dino Bistro Café, The Alchemist Chocolaterie και Neon Phaliron Restaurant, βρίσκονται στις επιλογές Red Selection που εισηγείται ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ενώ η λίστα των προτάσεών του θα ανανεώνεται συνεχώς μετά από σχετική αξιολόγηση, αναβαθμίζοντας έτσι την εμπειρία του online delivery από το Foody.

To Foody ενσωματώνει σήμερα περισσότερες από 3.000 διαφορετικές επιλογές καταστημάτων, σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, στην πλατφόρμα του, δίνοντας στους χρήστες του, τη μοναδική δυνατότητα να ανακαλύπτουν συνεχώς νέες γευστικές εμπειρίες στην πόλη τους και ταυτόχρονα να παραμένουν ενημερωμένοι για τις πιο νόστιμες τάσεις στο φαγητό.  

Η λίστα Red Selection ανανεώνεται συνεχώς, ενσωματώνοντας νέες προτάσεις σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο. Τα καταστήματα Red Selection ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, τη μοναδικότητά και την αισθητική τους, στοχεύοντας σε όσους αναζητούν τις must-try γεύσεις της περιοχής τους.

Το Red Selection, με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Foody και εντάσσεται στη στρατηγική της #1 υπηρεσίας delivery στην Κύπρο, για τη δημιουργία υπηρεσιών και επιλογών που βελτιώνουν την εμπειρία του χρήστη.

Βρείτε και ακολουθήστε το Foody:
Website
: https://www.foody.com.cy/
Facebook: https://www.facebook.com/foody.com.cy
Instagram: https://www.instagram.com/foodycy/

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση