ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: top με ruffles, jean φούστα και μποτάκια
 

Πετρολίνα: Στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024

Δυναμική παρουσία της Πετρολίνα στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού 2024

newsroom must

Δυναμική ήταν για άλλη μια φορά η συμβολή της Πετρολίνα στη διοργάνωση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το διήμερο 13 - 14 Απριλίου 2024, με ρεκόρ συμμετοχών πέραν των 17,000 δρομέων από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Η Πετρολίνα, έχοντας ταυτίσει το όνομά της με τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο της Λεμεσού, ως ένας από τους πιο ενεργούς συνεργάτες του, στήριξε και τη φετινή διοργάνωση με συμμετοχή και ονομαστική χορηγία της διαδρομής «Petrolina 10 Km Energy Race», η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων.

Η Petrolina Energy Team, η ομάδα εθελοντών της Πετρολίνα που αποτελείται από μέλη του προσωπικού της Εταιρείας και των οικογενειών τους, έδωσε για άλλη μια χρονιά μαζικά το παρών της. Μέλη της ομάδας έλαβαν μέρος στον Εταιρικό Δρόμο 5 χιλιομέτρων ενώ άλλοι στελέχωσαν το περίπτερο της Εταιρείας στο Sponsor’s Village. Επίσης, κατά τη διάρκεια της ίδιας μέρας, στον χώρο του Sponsor Village, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στο πλαίσιο της χορηγίας της εταιρείας, η συναυλία ‘Petrolina Energy Concert’, με το συγκρότημα Mr. Wilson.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, Κωστάκης Λευκαρίτης επεσήμανε: «Μέσα στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, τομέα στον οποίο η Πετρολίνα πρωτοπορεί εδώ και χρόνια, στηρίζουμε και φέτος τον Μαραθώνιο της Λεμεσού. Ένας Μαραθώνιος που αναπτύσσεται χρόνο με τον χρόνο, όπως και η Λεμεσός άλλωστε, με ολοένα και περισσότερες συμμετοχές. Η Πετρολίνα στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό εδώ και χρόνια και το κάνουμε με πολύ μεγάλη χαρά, αναγνωρίζοντας τα οφέλη που προσφέρει ο αθλητισμός σε όλους μας».

Η Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, Γεωργία Λευκαρίτη, δίνοντας συγχαρητήρια στους δρομείς, τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές, δήλωσε: «Η Πετρολίνα στηρίζει διαχρονικά μεγάλες διοργανώσεις, που προάγουν τον αθλητισμό, ενισχύουν την κουλτούρα του υγιούς ανταγωνισμού και του εθελοντισμού, οι οποίες όχι μόνο προβάλλουν την Κύπρο μας διεθνώς αλλά μεταδίδουν αξίες και ιδανικά που ως κυπριακή εταιρεία προωθούμε και προβάλλουμε».

Ο Αθλητισμός για την Πετρολίνα αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, μέσα από τον οποίο προβάλλονται αξίες όπως το ήθος, η ομαδικότητα, η πειθαρχία και η αφοσίωση.

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Pet & Family Fun Day 2024

Pet & Family Fun Day 2024

Aπό το Δίκτυο Εθελοντών ΛευκωσιάΖΩ, την Κυριακή 26 Μαΐου
newsroom must
 |  PROMO
Η Nespresso στις Κάννες

Η Nespresso στις Κάννες

Η Nespresso εμπνευσμένη από τον μεσογειακό τρόπο ζωής, παρουσίασε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή ...
newsroom must
 |  PROMO