ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Οι DJs που θα μας ξεσηκώσουν στο 4ο Cyprus Cocktail Festival

Ο Deejay Radio 93.5 αναλαμβάνει τη διοργάνωση και μουσική επιμέλεια της βραδιάς

newsroom must

Η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο Cyprus Cocktail Festival, ένα από τα 15 καλύτερα Cocktail Festival στον κόσμο όπως ανακηρύχθηκε από τον έγκυρο οδηγό «Drinks Feed», έχει ξεκινήσει και ανυπομονούμε να το ζήσουμε!

Το Cyprus Cocktail Festival, το οποίο διοργανώνεται στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit, θα λάβει χώρα την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023, ώρα 19:00, στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Ο κορυφαίος DJ του νησιού, Deejay Radio 93.5, θα αναλάβει τη μουσική επιμέλεια της βραδιάς, ανεβάζοντας την διάθεση στα ύψη. Από τις 19:00 έως τα μεσάνυχτα, οι DJs του Deejay Radio, θα σας ξεσηκώσουν με τις μοναδικές μουσικές τους επιλογές, ενώ θα απολαμβάνετε τα γευστικά cocktail σας και το λαχταριστό street food.

4th Cyprus Cocktail Festival Line-up:

19:00 – 21:00: DJ Coxy & Anthony 642 - back to back set
21:00 – 22:00: Pueblo Franco
22:00 – 23:00: DJ Konic
23:00 – 24:00: Penny K

Το Cyprus Cocktail Festival στοχεύει να ενώσει το συνέδριο Digital Agenda Cyprus Summit με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της, δημιουργώντας μια βραδιά με ατμόσφαιρα θετικής ενέργειας, με ωραίες γεύσεις, μουσική και διασκέδαση.

Την εκδήλωση παρουσιάζουν τα Ν-ice pure ice cubes. Xορηγούν η JCC και οι υπεραγορές ΑλφαΜέγα. Υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού και του Visit Nicosia. Υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι o κορυφαίος οδηγός διασκέδασης Wiz Guide.

Διοργάνωση: Deejay Radio 93,5 και Difford’s Guide Greece.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

:haven, Λεμεσός (bbf:)

51 νέα έργα για τη bbf:

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ...
newsroom must
 |  PROMO