ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: cycling shorts, πουκάμισο και mules
 

Ο Οίκος Δημοπρασιών Kapopoulos Auction House Cyprus πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά

Περιζήτητα έργα σημαντικότατων ζωγράφων και γλυπτών δημοπρατούνται στις διαδικτυακές δημοπρασίες του Οίκου

Ο Οίκος Δημοπρασιών Kapopoulos Auction House Cyprus πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά, δίνοντας την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό να αποκτήσει μοναδικά έργα τέχνης, με τις υπογραφές σπουδαίων Ελλήνων, Κυπρίων και διεθνών καλλιτεχνών, στο 1/3 της πραγματικής τιμής τους, με τη νέα διαδικτυακή του πλατφόρμα - και όλα αυτά από την άνεση και ασφάλεια του σπιτιού του!

Περιζήτητα έργα σημαντικότατων ζωγράφων και γλυπτών δημοπρατούνται στις διαδικτυακές δημοπρασίες του Οίκου, σε τιμές που ξεκινούν με νούμερα κατά πολύ χαμηλότερα από αυτά της αρχικής εκτίμησής τους.

ργο του Κωστή Γεωργίου που συμπεριλαμβάνεται στην δημοπρασία η οποία θα ξεκινήσει στις 7 Ιουλίου. Το έργο είναι εκτιμώμενης αξίας 3.700 ευρώ δημοπρατείται με τιμή εκκίνησης τα 1550 ευρώ

Ο Οίκος Δημοπρασιών Kapopoulos Auction House Cyprus, είναι ο μοναδικός οίκος στη Κύπρο που διενεργεί εικαστικές δημοπρασίες μέσω διαδικτύου, καταφέρνοντας έτσι να δημιουργήσει ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με το φιλότεχνο κοινό, κρατώντας μια λειτουργική και ζωντανή σχέση μαζί του.

*Επιζωγραφισμένη μεταξοτυπία του Αλέκου Φασιανού αποκλειστικά για την Kapopoulos Fine Arts εκτιμώμενης αξίας 4.500 ευρώ δημοπρατείται με τιμή εκκίνησης τα 1450 ευρώ

Οι δημοπρασίες πραγματοποιούνται μέσω διαδικτύου κάθε δύο βδομάδες από τα μέσα Μαΐου. Η κάθε δημοπρασία είναι τριήμερη, και διαρκεί από το απόγευμα της Τρίτης (7μ.μ.) μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (10μ.μ.). Μέχρι στιγμής έχουν ήδη ολοκληρωθεί 5 δημοπρασίες ενώ η 6η θα ξεκινήσει στις 7 και θα κλείσει στις 9 Ιουλίου.

Ο εκ των διευθυντών του Οίκου, Στέλιος Ιωαννίδης, δηλώνει σχετικά: «Είμαστε ευτυχείς που ανταποκριθήκαμε στις νέες συνθήκες και καθιερώσαμε με επιτυχία τις ηλεκτρονικές δημοπρασίες. Ο κόσμος αγκάλιασε τη προσπάθεια μας αυτή, και γι’ αυτό θα συνεχίσουμε δυναμικά. Αυτό που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, είναι ότι καταφέραμε να προσεγγίσουμε και ένα άλλο, καινούριο νεανικό κοινό που ενδιαφέρεται για την τέχνη, και είναι πιο εξοικειωμένο με το διαδίκτυο. Το κοινό δείχνει ότι εμπιστεύεται για ακόμη μια φορά το όνομα και την ποιότητα που προσφέρει ο Οίκος μας.»

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δουν να έργα που διατίθενται και να συμμετάσχουν, εάν επιθυμούν, στις δημοπρασίες στην ιστοσελίδα: https:// www.kapopoulosart.gr/auctions-cyprus/

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης ...
 |  PROMO
X