ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

O DeeJay Radio και η CYTA ανακύκλωσαν παλιές ηλεκτρονικές συσκευές στηρίζοντας το Πολυδύναμο Κέντρο

Σαράντα ταμπλέτες παρέδωσαν στον Δήμαρχο Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, η κα. Αλίκη Δράκου, Επικεφαλής Βιώσιμης Ανάπτυξης της Cyta μαζί με τους παραγωγούς του Deejay Radio Βασιλική Παπαμιχαήλ και Ειρήνη Χριστοφόρου, πριν μερικές μέρες στη Λευκωσία.

Η δράση ήταν στο πλαίσιο πρωτοβουλίας του σταθμού για ενθάρρυνση της ανακύκλωσης παλιών συσκευών και προσφοράς νέων ταμπλετών σε παιδιά που τις έχουν ανάγκη για την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία τους. Ενέργεια, την οποία η Cyta αγκάλιασε με ευαισθησία, στο πλαίσιο της φιλοπεριβαλλοντικής πολιτικής της και προώθησης της τεχνολογίας στους νέους.

Το σκεπτικό αυτής της δράσης που εντάσσεται κάτω από την πιο γενική στρατηγική του σταθμού, «music for good» είναι η συλλογή παλιών ηλεκτρονικών συσκευών από τους ακροατές του σταθμού για ανακύκλωση, με σκοπό την ανταλλαγή τους σε νέες ταμπλέτες και κατ’ επέκταση της παράδοσής τους σε παιδιά του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου του Δήμου Λευκωσίας.

Σε μια εποχή που η τεχνολογία έχει εισέλθει για τα καλά στη ζωή των μαθητών/μαθητριών, τέτοιες δράσεις είναι εξαιρετικής σημασίας, καθώς διασφαλίζουν την ίση πρόσβαση όλων των παιδιών στην τεχνολογία, την εκπαίδευση και τη διασκέδαση.

Η πρωτοβουλία αυτή, συμβάλλει μέσω της μουσικής στην ενεργοποίηση των ακροατών του σταθμού και στη δημιουργία ενός δικτύου ίσων ευκαιριών για τα παιδιά με ταυτόχρονη την εμπέδωση οικολογικής συνείδησης στον κοινωνικό ιστό. Ο σταθμός και οι παραγωγοί του δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν με τη διοργάνωση ανάλογων δράσεων φιλικών στο περιβάλλον (με κοινωνική πτυχή). Να σημειωθεί πως στο μεγάλο κάλεσμα του DeeJay Radio για αποστολή παλιών συσκευών προς ανακύκλωση ανταποκρίθηκαν δεκάδες ακροατές από όλη την Κύπρο. Συγκινητική ήταν και η ανταπόκριση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδος Λευκωσίας, που παρέδωσε οκτώ γεμάτα σακούλια από παλιές συσκευές προς ανακύκλωση.

Ευχαριστούμε τη Cyta που μας στήριξε σ’ αυτό το σημαντικό έργο!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Deejay Radio 93,5 (@deejayradio_cyprus)

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση