ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

«Νέο αίτημα φιλίας: Κάνε αποδοχή.»: Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η TESCO προσφέρουν τροφές σε καταφύγια ζώων της Κύπρου

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν διαχρονικά καταφύγια της Κύπρου που φιλοξενούν αδέσποτα ζώα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων και ως μέρος των ενεργειών ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που πραγματοποιούν κάθε χρόνο, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ μας υπενθυμίζουν ότι η υιοθεσία ενός ζώου είναι σοβαρή υπόθεση και ότι θα πρέπει να γίνεται με συνείδηση και υπευθυνότητα, μέσα από την εκστρατεία «Νέο αίτημα φιλίας: Κάνε αποδοχή.».

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν διαχρονικά καταφύγια της Κύπρου που φιλοξενούν αδέσποτα ζώα, προσφέροντας δωρεάν ζωοτροφές, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του σημαντικού τους έργου.

Φέτος, λόγω των μέτρων ασφάλειας και προστασίας που τηρούνται σχολαστικά, ο ενημερωτικός χαρακτήρας της εκστρατείας θα μεταφερθεί από τα καταστήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των Υπεραγορών.

Στο πλαίσιο της εν λόγω εκστρατείας, εκπρόσωποι των καταφυγίων θα μοιραστούν διαδικτυακά χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές με όσους ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν, μέσω αναρτήσεων και βίντεο που θα προβάλουν οι Υπεραγορές. Στόχος είναι να γίνει κατανοητό από τον κόσμο που επιθυμεί να προχωρήσει με υιοθεσία ότι θα πρέπει να είναι καθ’ όλα έτοιμοι, καθώς και το ότι η συνύπαρξη με ένα ζωάκι είναι μια συνεχής πρόκληση.

Παράλληλα, μέσα από τη φετινή εκστρατεία, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα διαθέσουν το 1% των πωλήσεων σκυλοτροφών και γατοτροφών TESCO, από τις 24/09 και για όλον τον Οκτώβριο, σε ζωοτροφές σε καταφύγια αδέσποτων ζώων.

Τα συνεργαζόμενα καταφύγια:

  • Aradippou DogShelter
  • D.O.G. Rescue Cyprus (Dali Organized Group)
  • Sirius Dog Sanctuary
  • Dog Valley Rescue Center
  • Kantou Shelter – Save Kantou DOGS
  • PAWS Dog Shelter

Στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ υπάρχουν μόνιμα τοποθετημένα ειδικά καλαθάκια όπου ο καθένας μπορεί να δωρίσει ζωοτροφές, οι οποίες προσφέρονται σε καταφύγια αδέσποτων ζώων της Κύπρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

#Όπωςτοθέλεις

#Όπωςτοθέλεις

Ονειρεύτηκες ανακαίνιση; Την πραγματοποιούμε… με αγάπη!
 |  PROMO
X