ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φόρεμα και flip flop
 

Μωρομάντηλα: Τι πρέπει να ξέρει κάθε νέος γονιός

Την κούνια την πήρατε, ρουχαλάκια έχετε γεμίσει τις ντουλάπες, την τσάντα για το μαιευτήριο την φτιάξατε, μαθήματα θηλασμού βρήκατε, νιώθετε πανέτοιμοι για την υποδοχή ενός (ή και περισσότερων!) μικρού και αβοήθητου πλάσματος, που εξαρτάται από εσάς για το κάθε τι. Η αίσθηση ευθύνης είναι μεγάλη, καθώς περιμένετε το μωρό σας και η αλήθεια είναι ότι η πρόσβαση σε έναν απίστευτο όγκο πληροφοριών, πολλές φορές συγκεχυμένων ή και συγκρουόμενων, δεν βοηθά την κατάσταση.

Γι’ αυτό που είστε σίγουροι, όμως, είναι ότι για το μωρό σας θέλετε το καλύτερο. Ειδικά για τα πράγματα με τα οποία το μωρό θα έχει καθημερινή επαφή, οι ευαισθησίες είναι ακόμη πιο αυξημένες. Γι’ αυτό, εξάλλου, επιλέξατε ρουχαλάκια βαμβακερά, τα οποία πλύνατε με το υποαλλεργικό απορρυπαντικό, πήρατε τις κατάλληλες πάνες για νεογέννητα, στρώσατε σεντονάκια από ύφασμα που αναπνέει και άλλα τόσα. Τι γίνεται, όμως, με τα μωρομάντηλα; Τα μωρομάντηλα είναι είδος πρώτης ανάγκης για κάθε γονιό, είτε έχει νεογέννητο στο σπίτι, είτε τρέχει πίσω από ένα 5χρονο στο πάρκο. Θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα ότι ένα πακέτο μωρομάντηλα το χρειάζεστε μονίμως σε απόσταση αναπνοής, καθώς και ότι ένα πακέτο μωρομάντηλα τελειώνει πολύ πιο σύντομα απ’ όσο νομίζατε.

Ειδικότερα τις πρώτες βδομάδες με το βρέφος, θα δείτε ότι εκτός από τις πολύ συχνές αλλαγές πάνας, θα χρειαστείτε τα μωρομάντηλα και για να σκουπίζετε το μωρό σας μετά από το γεύμα του ή ακόμη και για να καθαριστείτε οι ίδιοι οι γονείς όταν... βγάλει το μωρό το γάλα που τόσο απεγνωσμένα σας ζητούσε.

Επειδή, όμως, τα μωρομάντηλα είναι κάτι που θα χρησιμοποιείτε τόσο συχνά και τόσο άμεσα, είναι καλό να επιλέξετε μωρομάντηλα που είναι φιλικά προς το ευαίσθητο δερματάκι του μωρού σας, για αποφυγή ερεθισμών και ξηροδερμίας. Επιπρόσθετα, είναι καλύτερο να είναι μωρομάντηλα που αφήνουν μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, αφού τον πλανήτη θα τον κληρονομήσουν τα παιδιά μας από εμάς. Τα Nannys Fresh, έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες των γονιών και επειδή διαχρονικά νοιάζονται για κάθε μωρό και το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνει, προχώρησαν στη δημιουργία της σειράς Nannys Fresh Eco.

Τα Nannys Fresh Eco είναι οικολογικά μωρομάντηλα, 100% βιοδιασπώμενα, 100% χωρίς πλαστικό στο προϊόν και σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Χωρίς τεχνητά αρώματα, είναι κατάλληλα για νεογέννητα και για το ευαίσθητο δερματάκι κάθε μωρού. Έρχονται στη γνωστή, βολική συσκευασία Nannys Fresh, που ανοίγει εύκολα και κλείνει καλά, για να διατηρούνται ενυδατωμένα.

Αποτελούν, λοιπόν, μια εξαιρετική επιλογή για τους γονείς που θέλουν να φροντίζουν το μωρό τους με ό,τι καλύτερο, αλλά παράλληλα νοιάζονται και για τις επιπτώσεις των επιλογών τους στο περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλώνει το μωρό τους. Τι καλύτερο από το να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα καθαρό περιβάλλον, 100% φιλικό προς τον κόσμο του!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση