ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Μια ''Gold and Silver'' συλλογή από τη Simoni Textile Designs

Η νέα συλλογή του brand ‘Simoni Textile Designs’ για την ‘Ανοιξη - Καλοκαίρι 2019, ονομάζεται ‘Gold and Silver’ και αποτελείται από υφαντές τσάντες, clutch bags σε διάφορα σχέδια. Οι λαμπερές χρυσές και ασημένιες κλοστές δείνουν ένα κομψό αποτέλεσμα στη συλλογή.

Αυτό που κάνει τη φετινή συλλογή ιδιαίτερη, είναι οι λαμπερές υφές της κάθε τσάντας που είναι αποτέλεσμα των κλωστών και του δέρματος. Οι κλωστές που έχουν χρησιμοποιηθεί είναι κυρίως από lurex και κλωστές με glitters, υφές και χάντρες.

Σε αυτή τη συλλογή παρουσιάζουμαι και ένα νέο σχέδιο, μια διαφανές clutch συνδιασμένη με υφαντό τσαντάκι μέσα, που δείνει μια πιό μοντέρνα μορφή στο υφαντό. Αυτή η συλλογή είναι ιδανική για  βραδινές εξόδους, αφού η κάθε τσάντα, δίνει μια έχτρα πινελιά σε κάθε σύνολο.

Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά τη νέα συλλογή από υφαντές τσάντες με την ονομασία ‘Gold and Silver’ για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2019, το Σάββατο 1 Ιουνίου από τις 11:00 μέχρι 20:00, στο κατάστημα Simoni Textile Designs Shοp (Αγίας Ελένης 11, 1061, Λευκωσία, Πάροδος Μακαρίου)

Στο πάρτι θα υπάρχουν γλυκά, μουσική, δροσιστικά ροφήματα, εκπτώσεις μέχρι 50% και πολλές άλλες εκπλήξεις!

Φωτογραφίες: Γεωργία Ιωάννου

Facebook: https://www.facebook.com/simonitextiledesigns/

instagram: https://www.instagram.com/simoni_textile_designs/

Τηλ: 99559963

Email: info@simonitextiles.com

Website: www.simonitextiles.com

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Η νίκη είναι στη συμμετοχή

Η νίκη είναι στη συμμετοχή

H μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων της Κύπρου μας, με γνώμονα πάντα τις θεμελιώδεις αξίες του ...
Ριάνα Στυλιανού
 |  PROMO