ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Κυριάκος Κόκκινος: Σημαντική συμμετοχή Start-Ups από τέσσερεις χώρες στο Alpha Stage του #DA23

Στις 17 Οκτωβρίου οι τελικές παρουσίες των πέντε επικρατέστερων προτάσεων.

newsroom must

Συμμετοχή 23 προτάσεων νεοφυών  επιχειρήσεων από Κύπρο, Ισραήλ, Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία στο Alpha Stage του Digital Agenda Cyprus Summit.

Με την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή των 23 αιτήσεων στο  DAAS-AI , o επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του Digital Agenda Alpha Stage Intelligence Competitions (DAAS – AΙ) κ. Κυριάκος Κόκκινος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τον αριθμό των συμμετοχών  όσο και από την ποιότητα των προτάσεων. Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως στο τελικό στάδιο παρουσιάσεων θα κληθούν πέντε προτάσεις από τρείς διαφορετικές χώρες: Ισραήλ (2), Κύπρο(2) και Μ. Βρετανία. Αυτό δείχνει τόσο την διεθνή απήχηση που απέκτησε το συνέδριο όσο και την προοπτική καθιέρωσης της Κύπρου ως αναδυόμενου περιφερειακού κόμβο νεοφυούς επιχειρηματικότητας».

Υπενθυμίζεται πως στο  DAAS – A1 κλήθηκαν να συμμετάσχουν νεοφυείς επιχειρήσεις σε τεχνολογική ετοιμότητα  (TRL) 3 – 5 που αναπτύσσονται στους τομείς του Τουρισμού, των ΜΜΕ, της Εκπαίδευσης και της Καλοζωϊας (well-being). Η πρόταση που θα προκριθεί ως η καλύτερη θα βραβευθεί με το ποσό των 10,000 ευρώ. Τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο με διεθνή εμπειρία: Demetrios Zopposco – founder 33 eastItai  Green founder και Ceo Innovate IsraelKaterina Pramatari founding partner UNIFUNDMelina Mai Technology Investment associate BIG P I VenturesYiannis Efthimiou co –founder 33 East.

Το DAAS – AΙ παρουσιάζει η TechIsland, η συμμαχία των εταιρειών τεχνολογίας για προώθηση της Κύπρου ως περιφερειακού κόμβου Τεχνολογίας και Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας.  Στηρίζουν το Invest Cyprus και το ΙΔΕΚ.

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση