ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης «Υπερήφανος Χορηγός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής»

Στο δρόμο για το Παρίσι, με το καλύτερό μας

newsroom must

Για ΄΄ογδοη χρονιά, η Χαραλαμπίδης Κρίστης επέλεξε την ημέρα της αγάπης, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, για να πραγματοποιήσει εκδήλωση με σκοπό την ανακοίνωση των κοινωνικών δράσεων στο πλαίσιο του προγράμματος έμπρακτης προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης της Χαραλαμπίδης Κρίστης, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. Πρόκειται για μια εκδήλωση που αποτελεί θεσμό πλέον για την Χαραλαμπίδης Κρίστης. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Scale Restaurant του Map Hotel, παρουσία εκπροσώπων των media, συνεργατών της εταιρείας, αθλητών και αθλητριών, όπου με ιδιαίτερη τιμή η Χαραλαμπίδης Κρίστης ανακοίνωσε την έμπρακτη και πολυεπίπεδη στήριξή προς τους αθλητές και αθλήτριες που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Παρίσι. Η εταιρεία διαχρονικά στηρίζει και τιμά τον αθλητισμό και την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, της οποίας είναι Υπερήφανος Χορηγός.

Μια εκδήλωση, εμπνευσμένη από το Παρίσι, όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν brunch, με γαλλικές επιρροές και με γεύσεις που αντικατοπτρίζουν τη γαλλική παράδοση, ενώ είχαν την ευκαιρία να δοκίμασουν το αγαπημένο και διάσημο γλυκό Paris-Brest, ένα πλούσιο γευστικά δημιούργημα του ζαχαροπλάστη Luis Durant, εμπνευσμένο από τον παριζιάνικο ποδηλατικό αγώνα Παρίσι-Βρέστη.

Στο καλωσόρισμά της η κα Σωτηρούλα Σωτηρίου, Marketing & Corporate Image Manager της εταιρείας, ανέφερε: «Και φέτος, επενδύουμε στις αξίες που εκπροσωπούν η ΚΟΕ και οι αθλητές μας. Επενδύουμε στο ολυμπιακό ιδεώδες και στις αξίες του, οι οποίες είναι κοινές με την Χαραλαμπίδης Κρίστης. Η συνεργασία μας με την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, είναι μια συνεργασία επένδυση για το μέλλον, μια δέσμευση για αριστεία αλλά και μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια ισχυρότερη, πιο δυναμική κοινότητα, που θα στηρίζει, θα ενώνει και θα εμπνέει ο ένας τον άλλον. Σήμερα ανακηρύσσουμε το 2024 ως "Έτος Ολυμπιακών Αγώνων και Ολυμπιακών αξιών"».


Με  τη σειρά του, ο Πρόεδρος της Χαραλαμπίδης Κρίστης, κ. Αλέξης Χαραλαμπίδης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ημέρα αγάπης, ημέρα θεσμός για μας στην Χαραλαμπίδης Κρίστης. Σήμερα όπως και κάθε χρόνο μοιραζόμαστε μαζί σας δράσεις και πρωτοβουλίες που στη βάση τους έχουν την αγάπη για την κοινωνία. Μια τέτοια πρωτοβουλία είναι και η διαχρονική μας στήριξη ως υπερήφανος χορηγός της ΚΟΕ και συνεπώς των Κύπριων αθλητών μας. Έτσι έχουμε τη χαρά και το προνόμιο να τους στηρίζουμε στο δρόμο της αφοσίωσης τους, της επιμονής τους και της προσπάθειά τους για το καλύτερο. Αξίες που τιμάμε στη Χαραλαμπίδης Κρίστης, εδώ και δεκαετίες».


Ενώ, ο CEO, κ. Μάριος Κωνσταντίνου, ανέφερε: «Ως Χαραλαμπίδης Κρίστης, αλλά και ως Κύπριος, αισθάνομαι υπερηφάνεια, που η οικογένεια της Χαραλαμπίδης Κρίστης, αγκαλιάζει την οικογένεια της ΚΟΕ και των αθλητών μας. Στην Χαραλαμπίδης Κρίστης, έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε αδιάκοπη κι έμπρακτη υποστήριξη στους αθλητές μας. Στόχος μας, να συμβάλλουμε, ώστε να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των ονείρων τους. Εμείς, είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της διαδρομής τους».

Το επόμενο διάστημα, η Χαραλαμπίδης Κρίστης θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη επικοινωνιακή καμπάνια και τις επιμέρους επικοινωνιακές ενέργειες, στο πλαίσιο του: «2024, Έτος Ολυμπιακών Αγώνων και Ολυμπιακών Αξιών», οι οποίες θα αναπτυχθούν σε όλα τα media και με την ενεργή συμμετοχή των αθλητών της, με βασικό επικοινωνιακό μήνυμα #RoadToParis.

#Paris2024WithCharalambidesChristis #Paris2024 #CYTEAM2024 #RoadToParis #Olympics #KatheMeraEinaiYperohi #CharalambidesChristis #ToKaliteroMas #ToKaliteroStiDiatrofiMas #Symmetochi #ToKalitetoStiZoiMas  

Website: http://charalambideschristis.com.cy/ 
Facebook: https://www.facebook.com/charalambideschristis/ 
Instagram: https://www.instagram.com/charalambideschristis/ 
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCegpcJPyXgiQF7VF5QTHqpg 
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/charalambides-christis-ltd/  

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Trilogy Plaza Opening

Trilogy Plaza Opening

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
newsroom must
 |  PROMO
Grand reopening για το Nammos Limassol

Grand reopening για το Nammos Limassol

Ο απόλυτος προορισμός υψηλής γαστρονομίας, μόδας και διασκέδασης εγκαινιάζει τη θερινή σεζόν ...
newsroom must
 |  PROMO