ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα, χρυσά κολιέ και πέδιλα
 

Η Righas Imports στο Cyprus Cocktail Festival 2023

H εταιρεία συμμετέχει στο κορυφαίο φεστιβάλ κοκτέιλ της χώρας με τα καλαμάκια από ζαχαροκάλαμο

newsroom must

Το 4o Cyprus Cocktail Festival, μέρος του Digital Agenda Cyprus Summit, με χαρά ανακοινώνει την παρουσία της Righas Imports με τα καλαμάκια από ζαχαροκάλαμο, στο φεστιβάλ το οποίο θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου 2023, στο Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας και ώρα 19:00.

Righas Imports

Η βιωσιμότητα έχει αναδειχθεί σαν ένας κοινός παγκόσμιος στόχος, ενώνοντας μας όλους στη δέσμευση για έναν πλανήτη με περισσότερο πράσινο.

Η Righas Imports συμμεριζόμενη την ανάγκη για ένα βιωσιμότερο περιβάλλον, δημιούργησε μια φιλική προς το περιβάλλον καινοτομία, τα καλαμάκια από ζαχαροκάλαμο. Αυτά τα πρωτοποριακά καλαμάκια φέρνουν την επανάσταση στον τρόπο που απολαμβάνουμε τα ποτά και τα ροφήματά μας, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλουν στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος, και κατ’ επέκταση βελτιώνοντας την υγεία όλων μας.

Τα καλαμάκια από ζαχαροκάλαμο είναι κατασκευασμένα από 100% φυσικές και ανανεώσιμες ίνες ζαχαροκάλαμου. Αποδεικνύουν την οικολογική συνείδηση, προσφέροντας μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά πλαστικά καλαμάκια, ενώ διαθέτουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα από τα χάρτινα καλαμάκια.

Τα βασικά χαρακτηριστικά για τα οποία επιλέγουμε τα καλαμάκια από ζαχαροκάλαμο της Righas Imports είναι πρωτίστως η βιωσιμότητά τους, καθώς δεν αφήνουν κανένα περιβαλλοντικό αποτύπωμα, και η λειτουργικότητά τους, η οποία διασφαλίζει ότι το ρόφημά μας παραμένει απολαυστικό μέχρι την τελευταία σταγόνα. Παράλληλα, έχουν το χαρακτηριστικό να αποσυντίθενται φυσικά, κάτι που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, ενώ μπορούν να γίνουν composted στο σπίτι ή σε ιδιωτικές εγκαταστάσεις, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων υγειονομικής ταφής.

Η Righas Imports στοχεύει πάντα στη βιωσιμότητα, θέλοντας να κάνει το περιβάλλον που ζούμε πιο καθαρό και πράσινο, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία των ανθρώπων και του πλανήτη μας.

Πιστοποιήσεις:

• No PLA, BPA-Free Πιστοποιημένο.

• No PVC, PET, PE, PP, and PS Πιστοποιημένο.

• PFAS-Free Πιστοποιημένο.

• FDA Regulation Πιστοποιημένο.

• Χωρίς βαριά ή επικίνδυνα μέταλλα, σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) αριθ. 10/2011 της Επιτροπής και τις Τροποποιήσεις του.

• ΟK Compost Home TUV Austria Πιστοποιημένο.

• Bacterial Πιστοποιημένο

Το Cyprus Cocktail Festival 2023, το οποίο διεξάγεται με τη συνεργασία του Deejay Radio 93.5 και του Difford’s Guide Greece, έχει ήδη καθιερωθεί στη συνείδηση τοι κοινού ως το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς στον τομέα του, και έχει ανακηρυχθεί ως ένα από τα 15 καλύτερα Cocktail Festival στον κόσμο από τον έγκυρο οδηγό «Drinks Feed». Στηρίζεται εμπράκτως από τον Δήμο Λευκωσίας.

Κύριος χορηγός και προμηθευτής του φεστιβάλ είναι τα κρυστάλλινα παγάκια διπλής αναστροφής ώσμωσης, «N-Ice» Παπαφιλίπου.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν με contactless payments η JCC και οι και σε πρώτες ύλες οι υπεραγορές ΑλφαΜέγα.

Υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Τουρισμού και Visit Nicosia.

Υποστηρικτής της εκδήλωσης είναι o κορυφαίος οδηγός διασκέδασης Wiz Guide, ενώ τη μουσική επιμέλεια έχει ο Νο1 DJ του νησιού, το Deejay Radio 93.5.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.digitalagendacy.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση