ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Η νίκη είναι στη συμμετοχή

H μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων της Κύπρου μας, με γνώμονα πάντα τις θεμελιώδεις αξίες του Ολυμπισμού, υποστηρίζει αυτούς τους «διαφορετικούς» στην ιστορία του θεσμού

Ριάνα Στυλιανού

Για τους αθλητές των 32ων Ολυμπιακών Αγώνων «ΤΟΚΥΟ 2020» η προσπάθεια μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες της πανδημίας, είναι πραγματικά ηρωική και αποδεικνύει έμπρακτα ότι πρωταθλητισμός σημαίνει να δίνω σε κάθε αγώνα τον καλύτερο μου εαυτό, να με ξεπερνώ.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων της Κύπρου μας, με γνώμονα πάντα τις θεμελιώδεις αξίες του Ολυμπισμού, υποστηρίζει αυτούς τους «διαφορετικούς» στην ιστορία του θεσμού, Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Στέκεται λοιπόν δίπλα στους Κύπριους αθλητές και δίνει το καλύτερό της, όπως το δίνει απλόχερα στη κοινωνία μας χρόνιά τώρα.
Οι θεμελιώδεις αυτές αξίες, φαίνονται από τις δράσεις και τις ενέργειες της εταιρείας , καθώς εστιάζει πάντα στον άνθρωπο.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης επιδιώκει για ένα καλύτερο μέλλον, εφόσον από την ίδρυση της προφέρει το καλύτερό της, όχι μόνο στη διατροφή, αλλά και στο διπλανό μας, τον συνάνθρωπο μας, που έχει ανάγκη και καλό είναι να μιμηθούν και άλλες εταιρείες το παράδειγμα της.

Γιατί πραγματικά, η νίκη…είναι στη συμμετοχή!

 

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση