ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Bodycon φόρεμα με λεπτές τιράντες και wedges πλατφόρμες.
 

Η APIVITA γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας

Η APIVITA επιλέγει να γιορτάσει, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας, η οποία θεσπίστηκε από τον ΟΗΕ, με σκοπό να αναδείξει, παγκοσμίως, τα οφέλη των μελισσών και των λοιπών επικονιαστών για τον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, προωθώντας, συγχρόνως, δράσεις για την προστασία τους. Όπως το 2022, έτσι και φέτος, επιλέγουμε να γιορτάσουμε, καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, την Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας, με δράσεις για τους ανθρώπους μας και το ευρύτερο κοινό, αναδεικνύοντας, με κάθε τρόπο και μέσο, την σημασία των μελισσών για τον πλανήτη μας, την σημασία των μελισσών για την ζωή!

Billion Bees Program

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας στον Οργανισμό 1% for the Planet, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το 1% των πωλήσεων επιλεγμένων προϊόντων μας σε δράσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των μελισσών. Το Billion Bees Program σχεδιάστηκε από την APIVITA και υλοποιείται σε συνεργασία με τον Οργανισμό 1% for the Planet, στοχεύοντας στην αναγέννηση του πληθυσμού των μελισσών, οι οποίες διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο σε πλήθος πεδίων, επιτελώντας σπουδαίες λειτουργίες:

• Συμβάλλουν στη διατήρηση της βιοποικιλότητας.

• Μειώνουν τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

• Υποστηρίζουν και ενισχύουν την επιβίωση αγροτικών οικονομιών και κοινοτήτων.

• Βελτιώνουν την ποιότητα και την ποσότητα της γεωργικής παραγωγής.

Μέσω του Billion Bees Program η APIVITA προσφέρει το 1% των παγκόσμιων πωλήσεών της, των πωλήσεων μέσω του APIVITA Experience Store και των ηλεκτρονικών πωλήσεων των σειρών περιποίησης προσώπου Beessential oils και Queen Bee σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, όπως το the Bee Camp και η Νέα Γεωργία Νέα Γενιά, αναπτύσσοντας υπεύθυνες συνέργειες, με διάρκεια στην πάροδο του χρόνου και ουσιαστική συμβολή προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, αλλά και της προστασίας του παγκόσμιου πληθυσμού των μελισσών. 1% από όλους εμάς = 100% για τις Μέλισσες και τον Πλανήτη!

Μάλιστα, αποκλειστικά για τον Μάιο 2023, τον «Μήνα της Μέλισσας», δεσμευόμαστε να αφιερώσουμε το 100% των πωλήσεων της σειράς Beessential Oils στο Billion Bees Program, επιτρέποντας σε κάθε μικρή πράξη αγοράς ενός προϊόντος να μετατραπεί σε ουσιαστική υποστήριξη ενός εγχειρήματος παγκόσμιας εμβέλειας και αναμφίβολης σημασίας!

Σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, οι μέλισσες κατοικούν στον πλανήτη περισσότερο από 100 εκατομμύρια χρόνια. Με την καθημερινή τους εργασία, επικονιάζουν το 70% των φυτικών ειδών, γεγονός που σημαίνει ότι συμβάλλουν στη γονιμοποίηση 40.000 φυτών παγκοσμίως. Κατά συνέπεια, αυτά τα μικρά έντομα επικονιάζουν το 1/3 της τροφής που απολαμβάνουμε καθημερινά στο τραπέζι μας καθώς και το 80% των ανθοφόρων φυτών. Τα τελευταία 15 χρόνια, οι αποικίες των μελισσών σε όλο τον πλανήτη καταρρέουν με ασυνήθιστα υψηλό ρυθμό.

Τα ποσοστά θνησιμότητας αυξήθηκαν από 8% σε 30%, ή και σε 80%σε κάποιες περιπτώσεις. Παρασιτοκτόνα, παράσιτα, παθολογίες και η έλλειψη τροφής (λόγω της αυξημένης μονοκαλλιέργειας, της απώλειας λουλουδιών στις άκρες των δρόμων, το πρόωρου κουρέματος των λιβαδιών, κλπ) ευθύνονται για τη μείωση του πληθυσμού της μέλισσας. Αυτό δημιουργεί το φόβο ότι θα υπάρξουν τρομερές συνέπειες, μιας και σχεδόν το 30% της παγκόσμιας τροφής εξαρτάται άμεσα από την επικονίαση, ενώ μέχρι το 2030 προβλέπεται να υπάρχουν 1 δισεκατομμύριο παραπάνω άνθρωποι με ανάγκες σίτισης.

Πως μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στην αυξημένη ζήτηση της τροφικής μας αλυσίδας χωρίς τη βοήθεια των επικονιαστών; Χωρίς τις μέλισσες, θα είχαμε έναν πλανήτη χωρίς λουλούδια, χωρίς φρούτα ή λαχανικά. Ολόκληρο το σύστημα συνδέεται: η υγεία και το μέλλον των μελισσών είναι ισότιμο με το μέλλον και την υγεία του πλανήτη και της ανθρωπότητας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η APIVITA στηρίζει έναν σημαντικό σκοπό από την αρχή της ίδρυσής της - την προστασία των μελισσών. Προκειμένου να το πετύχουμε αυτό, δραστηριοποιούμαστε σε δυο βασικούς τομείς:

1. Τις αειφόρους και υπεύθυνες μελισσοκομικές πρακτικές

-Το μελίσσι είναι ένας υπερ-οργανισμός, που διέπεται από την αρχή του ανώτερου κοινού καλού. Στην ουσία του, είναι ένα αειφόρο μοντέλο που συμβάλλει στη διατήρηση και την αναπαραγωγή των οικοσυστημάτων. Προκειμένου να διατηρήσει την εύθραυστη αλλά τόσο σημαντική αρμονία, η APIVITA προάγει αειφόρες μελισσοκομικές πρακτικές:

• Συλλέγουμε μόνο το 40% της παραγωγής των μελισσών, αφήνοντας την υπόλοιπη για την ομαλή λειτουργία της κυψέλης,

• Διατηρούμε την υγεία του μελισσιού παρεμβαίνοντας αποκλειστικά με τη χρήση αιθερίων ελαίων και φυσικών εκχυλισμάτων,

• Αποκλείουμε τη χρήση φυτοφαρμάκων, αντιβιοτικών και οποιωνδήποτε άλλων χημικών

• Συντηρούμε επίσης τα δικά μας μελίσσια στις εγκαταστάσεις μας για να μας θυμίζουν πάντα τις ρίζες μας.

2. Εκπαιδεύουμε τις νεότερες γενιές

Επενδύω στο μέλλον σημαίνει δίνω δύναμη στην επόμενη γενιά. Για τον λόγο αυτόν εκπαιδεύουμε τους πρωταγωνιστές του αύριο για τη σημασία των μελισσών για τη φύση και την ανθρωπότητα μέσα από δραστηριότητες διαφόρων ειδών:

• Επισκέψεις στις εγκαταστάσεις μας από σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων, από μαθητές δημοτικού έως μεταπτυχιακούς φοιτητές, ακόμα και από πανεπιστήμια από ολόκληρο τον κόσμο.

• Θεωρητική και πρακτική επιτόπου εκπαίδευση in situ (3000 επισκέπτες το χρόνο),

• Σχολεία Μελισσών- πρακτική εκπαίδευση κα μάθηση Bee Schools – συνεδρίες πρακτικής εμπειρίας και ανταλλαγής γνώσεων σε δημοτικά σχολεία,

• Εκδηλώσεις για τη Μέλισσα (Beevents) – εκπαίδευση στο σημείο πώλησης

• Κατασκήνωση για τη Μέλισσα (Bee Camp) – εκπαιδευτικές κατασκηνώσεις διακοπών γύρω από τη θεματολογία της μέλισσας. Μέσα από αυτά τα προγράμματα, δεσμευόμαστε να γνωρίσουμε στους νέους ανθρώπους τις μέλισσες, και ταυτόχρονα να αυξήσουμε την οικολογική τους συνείδηση και το πνεύμα πράσινης επιχειρηματικότητας.

Χρόνια πολλά Μέλισσες, χρόνια πολλά APIVITA!

 

Τα προϊόντα της σειράς BEESSENTIAL OILS δεν είναι απλά προϊόντα ομορφιάς: είναι θρεπτικά ελιξίρια που δρουν ως συμπλήρωμα ενδυνάμωσης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας και εξασφαλίζουν την καθημερινή δόση ομορφιάς σου.

Αυτά τα θαύματα της φύσης συνδυάζουν τις προστατευτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες της πρόπολης, με τις θεραπευτικές και τονωτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων.

Δρουν σαν «Μαγνήτης» που έλκει τα ενυδατικά συστατικά της κρέμας που εφαρμόζεται μετά.

Το δέρμα ενδυναμώνεται και η ενυδάτωση του διαρκεί. 

100% ΦΥΣΙΚΑ / 100% ΑΓΝΑ/ 100% ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΑ/ 0% ΝΕΡΟ/ 0% ΔΙΑΛΥΤΕΣ

Τα BEESSENTIAL OILS είναι κατάλληλα για όλες εκείνες τις γυναίκες που αναζητούν προϊόντα που θα τους χαρίσουν βαθιά ενυδάτωση και που θα τους προσφέρουν ένα δέρμα υγιές και γεμάτο ενέργεια, κάθε μέρα!

Η APIVITA ακολουθεί τις 3 κορυφαίες τάσεις ομορφιάς:

1. Αιθέρια έλαια: Τα αιθέρια έλαια θεωρούνται τα «νέα αντιβιοτικά» χάρη στην απόλυτη αφομοίωσή τους από τον οργανισμό και στην ικανότητα τους να βοηθούν συνολικά τον οργανισμό, διεγείροντας τις αισθήσεις και προάγοντας την ευεξία. Στην APIVITA, χρησιμοποιούμε αγνά, οργανικά αιθέρια έλαια που συγκεντρώνουν σε 1 σταγόνα περισσότερα από 50 δραστικά συστατικά.

2. Υπερτροφές: Η ιδέα της λήψης συμπληρωμάτων ομορφιάς κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Προϊόντα που παρέχουν στο δέρμα τα απαραίτητα συστατικά όπως λιπίδια, βιταμίνες και Ω-λιπαρά οξέα ενισχύουν την ομορφιά της επιδερμίδας.

3. Άνυδρα προϊόντα: τα συμπυκνωμένα, δραστικά, ασφαλή και αειφόρα προϊόντα που σέβονται τόσο το δέρμα όσο και το περιβάλλον καθώς και τη διαχρονική έμπνευση της APIVITA, τα μελισσοκομικά προϊόντα, δημιουργούν τα θαύματα της φύσης.

Συμπυκνωμένα – καθόλου διαλύτες

Δραστικά – χωρίς έκδοχα – ακόμη και η βάση των προϊόντων είναι «δραστικό» συστατικό

Ασφαλή – χωρίς μολύνσεις του νερού

Αειφόρα – το νερό γίνεται χρόνο με το χρόνο όλο και πιο πολύτιμο και πρέπει να προστατεύεται 

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Πρόπολη - αντιοξειδωτική & αντιμικροβιακή δράση: Ένα πανίσχυρο εκχύλισμα πρόπολης (Όλυμπος) επιλέχθηκε λόγω της ιδανικής αναλογίας τερπενίων και φλαβονοειδών για να προσφέρει αποδεδειγμένη αντιοξειδωτική & αντιμικροβιακή προστασία.

Μελισσοκέρι – θρέψη & αναγέννηση: Το μελισσοκέρι (cera alba) είναι το φυσικό κερί που παράγουν οι μέλισσες του γένους Apis.

Θρέφει σε βάθος & ενισχύει την δερματική αναγέννηση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Χημικά, το μελισσοκέρι, αποτελείται κυρίως από εστέρες, λιπαρά οξέα και αλκοόλες μακράς αλυσίδας, οπότε παρέχει στο δέρμα ισχυρά αντιοξειδωτικά και θρεπτικά συστατικά.

Αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών – Τονώνουν την επιδερμίδα: Ένα κοκτέιλ αιθέριων ελαίων Μανταρινιού, Γκρέιπφρουτ, Πορτοκαλιού και Λεμονιού που προσφέρει μια «ένεση» αναζωογόνησης στο δέρμα και στις αισθήσεις. 

Φυτικά έλαια – Ενδυνάμωση επιδερμικού φραγμού & ενυδάτωση: Τα έλαια από ηλιοτρόπιο, βερίκοκο, σταφύλι, αμύγδαλο, jojoba και ελιά δημιουργούν έναν προστατευτικό φραγμό στην επιδερμίδα που διασφαλίζει τη διατήρηση της υγρασίας και προστατεύει από την αφυδάτωση.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το <<ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΑΓΝΗΤΗ>>

Το μυστικό των BEESSENTIAL OILS της APIVITA, κρύβεται στο «φαινόμενο του μαγνήτη». Τα λιπόφιλα συστατικά της κρέμας, έλκονται από το έλαιο που έχει χρησιμοποιηθεί πριν και δρα σαν «μαγνήτης», με αποτέλεσμα να αποτρέπεται η εξάτμιση της κρέμας & να διασφαλίζεται ενυδάτωση που διαρκεί.

+ 43%* ενδυναμωμένος επιδερμικός φραγμός και αύξηση ενυδάτωσης

*% αύξηση της ενυδάτωσης, in vitro μελέτη, συνδυαστική χρήση BEESSENTIAL OILS STRENTHENING & HYDRATING DAY OIL και WINE ELIXIR Cream Light Texture                 

CLEAN BEAUTY

Η APIVITA, πιστή στις δεσμεύεις της, προσφέρει προϊόντα υψηλής φυσικότητας και μέγιστης αποτελεσματικότητας, ασφαλή για τον άνθρωπο και τον πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα, τα BEESSENTIAL OILS είναι:

 • Προϊόντα ασφαλή για το περιβάλλον και τις μέλισσες

Ιχνηλασιμότητα φυσικών και μελισσοκομικών προϊόντων: χωρίς χρήση χημικών, αντιβιοτικών ή φυτοφαρμάκων (στη μελισσοκομία)

Πράσινες μέθοδοι εκχύλισης: διαμορφωμένες με προσοχή ώστε να ελαχιστοποιούνται οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις

 • Προϊόντα ασφαλή για το δέρμα, δερματολογικά ελεγμένα, με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης

Χωρίς τη χρήση: parabens, silicones, mineral oil, propylene glycol, butylene glycol, ethanolamine, phenoxyethanol, phthalates, PCM, NM και όλων των υπολοίπων αμφιλεγόμενων συστατικών

 • <<Πράσινα>> υλικά συσκευασίας:

Ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας: Το βάζο/ το μπουκάλι & η σπάτουλα είναι ανακυκλώσιμα. Το χαρτί των κουτιών και του insert προέρχεται από δάση βιώσιμης διαχείρισης (FSC πιστοποίηση) .

Η σειρά των BEESSENTIAL OILS περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ & ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΕΛΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΗΜΕΡΑΣ

100% συστατικά φυσικής προέλευσης

 • Ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση χάρη στα φυτικά έλαια και στο σκουαλάνιο
 • Ενυδατώνει σε βάθος χάρη στα φυτικά έλαια και στο σκουαλάνιο
 • Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή προστασία χάρη στην πρόπολη
 • Προσφέρει ενέργεια και ενισχύει τη φυσική λάμψη χάρη στα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών
 • ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΟ ΕΛΑΙΟ
 • ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ & ΘΡΕΨΗΣ BALM ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΝΥΧΤΑΣ

100% συστατικά φυσικής προέλευσης

 • Ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό και ενισχύει την κυτταρική ανανέωση χάρη στο wakapamp, το σκουαλάνιο & τα φυτικά έλαια
 • Θρέφει χάρη στο μελισσοκέρι
 • Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή προστασία χάρη στην πρόπολη
 • Προσφέρει μια αίσθηση χαλάρωσης και πριν τον ύπνο χάρη στα αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών & λεβάντας
 • ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΕΡΙ ΣΕ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΛΑΙΟ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΑΠΑΛΟ ΜΑΣΑΖ
 • ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Μάσκα Προσώπου Μέλι για Ενυδάτωση & Θρέψη

96% συστατικά φυσικής προέλευσης

 • Ενυδατώνει και θρέφει
 • Βελτιώνει την άνεση της επιδερμίδας
 • Βοηθά στην ανάπλαση και ενδυνάμωση της επιδερμίδας

Η μάσκα προσώπου EXPRESS BEAUTY με μέλι, το φυσικό γλυκαντικό της Μεσογειακής διατροφής που χαρίζει ενέργεια, βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα της επιδερμίδας.

 • Ενυδατώνει την επιδερμίδα και προσφέρει βαθιά θρέψη χάρη στο ελληνικό θυμαρίσιο μέλι
 • Χαρίζει στην επιδερμίδα απαλή υφή και υγιή όψη χάρη στο έλαιο jojoba, στο αβοκάντο, στο βούτυρο καριτέ και στη βιταμίνη Ε
 • Τονώνει την επιδερμίδα με αιθέριο έλαιο μύρο

Το νερό της σύνθεσης έχει αντικατασταθεί με ένα αντιοξειδωτικό έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο.

Lip Care Μέλι

100% συστατικά φυσικής προέλευσης

 • Ανακουφίζει και αποκαθιστά τα ξηρά χείλη
 • Ενυδατώνει και καταπραΰνει
 • Προλαμβάνει την ξηρότητα

Το ενυδατικό Lip Care Μέλι προσφέρει ενυδάτωση, εξασφαλίζοντας μια ανάλαφρη αίσθηση. Ιδανικό για ξηρά χείλη.

 • Προλαμβάνει και αποκαθιστά τα ξηρά χείλη με εκχύλισμα μελιού.
 • Ενυδατώνει και μαλακώνει τα χείλη χάρη στο ελαιόλαδο, το μελισσοκέρι, το βούτυρο κακάο, το βούτυρο καριτέ, το καστορέλαιο και τους εστέρες jojoba.
 • Προσφέρει αντιοξειδωτική δράση με Βιταμίνη Ε.

Με γεύση μελιού και ελαφριά υφή.

ΜΑΥΡΗ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΡΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ & ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης

 • Προσφέρει σμηγματορυθμιστική αντισηπτική και αντιμικροβιακή δράση με βάμμα πρόπολης, ελίχρυσο, αιθέριο έλαιο λεμόνι και tea tree
 • Καθαρίζει σε βάθος και ρυθμίζει την λιπαρότητα της επιδερμίδας με ενεργό άνθρακα & πράσινη άργιλο
 • Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία με εκχύλισμα από άγριο τριαντάφυλλο
 • Είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες και για επιδερμίδες με τάση ακμής
 • Δερματολογικά ελεγμένη
 • Ιδανική χρήση: 1-2 φορές την εβδομάδα

Σαπούνι με Πρόπολη

99% συστατικά φυσικής προέλευσης

 • Καθαρίζει και μειώνει τη λιπαρότητα
 • Προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση
 • Διατηρεί την υγιεινή του δέρματος

Το πρώτο προϊόν που λάνσαρε η ΑPIVITA το 1979, το σαπούνι με πρόπολη και θυμάρι και με το χαρακτηριστικό μαύρο χρώμα! Καθαρίζει και προσφέρει αντισηψία στην επιδερμίδα προσώπου και σώματος, χωρίς να ξηραίνει.

 • Η βάση βιολογικής σαπωνόμαζας από φοινικέλαιο και λάδι καρύδας εξασφαλίζει πλούσιο αφρισμό, καθαρισμό σε βάθος και προστασία του περιβάλλοντος.
 • Η πρόπολη έχει ήπια αντισηπτική δράση και διασφαλίζει τη σωστή υγιεινή της επιδερμίδας.
 • To βιολογικό αιθέριο έλαιο Θυμάρι προσθέτει αντισηψία και ρύθμιση της λιπαρότητας.
 • Ιδανικό για τη λιπαρή και νεανική επιδερμίδα με τάση ακμής.
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο και σώμα αλλά και στο ξύρισμα.

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση