ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Η Α. Stephanides & Son Luxury Goods Ltd ανοίγει το ανακαινισμένο κατάστημά της στη Λεμεσό.

Με ανανεωμένο concept άνοιξε τις πόρτες της η καινούργια μπουτίκ της Α. Στεφανίδης & Son Luxury Goods ltd στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III, στη Λεμεσό.

Με ανανεωμένο concept άνοιξε τις πόρτες της η καινούργια μπουτίκ της Α. Στεφανίδης & Son Luxury Goods ltd στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III, στη Λεμεσό.

H μπουτικ αποτελεί ένα μοναδικό περιβάλλον πολυτέλειας, εναρμονισμένο με τα προιόντα που αντιπροσωπεύει.

Σε έναν χώρο μοναδικού αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, που συνδυάζει κομψότητα, φινέτσα και avant garde στοιχεία, το νέο κατάστημα της εταιρείας Α. Στεφανίδης & Son Luxury Goods ltd στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III έχει στόχο να παρέχει υψηλών προδιαγραφών εξυπηρέτηση με εξειδίκευση και φροντίδα προς τους πελάτες του. To κατάστημα βρίσκεται στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III, 227Α, 3105, Λεμεσό και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 25587949.

H Α. Stephanides & Son Luxury Goods ltd είναι επίσημος αντιπρόσωπος μερικών από τους πιό διάσημους και αναγνωρισμένους οίκους ωρολογοποίας και κοσμημάτων πολυτελείας στον κόσμο όπως Rolex, Patek Philippe, Chopard, Boucheron, Baume & Mercier, Mikimoto, Tag Heuer, Seiko, Gucci, Sutra και S.T Dupont.

Από την ίδρυσή της την δεκαετία του '60, η εταιρεία μας είναι ο ορισμός του υψηλού στιλ και της κομψότητας. Παράδοση, εμπειρία, πολυτέλεια, εξαιρετικά & μοναδικά ρολόγια και κοσμήματα, συνθέτουν μια υπέροχη εικόνα για όσους επισκέπτονται τις μπουτίκ μας.

Στα 50 χρόνια συνεργασίας της η εταιρεία μας έχει αναπτύξει έντονους δεσμούς με ξένους οίκους και διακεκριμένους κατασκευαστές ρολογιών που εμπιστεύονται την Α. Στεφανίδης & Son Luxury Goods ltd να παρουσιάζει τα αριστουργήματα τους.

Στοιχεία Επικοινωνίας A. Stephanides & Son Luxury Goods ltd

 

Boutiques:

  • Στασάνδρου & Αφροδίτη Γωνία 2, 1060, Λευκωσία. T: 22 757929
  • Ξενοδοχείο ‘Four Seasons’, Λεωφ. Αμαθούντος 67-69, 4535, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός,               Τ: 25 31540
  • Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου III 227Α, 3105, Λεμεσός. Τ: 25 587949

Head Office:

Πινδάρου 27, Alpha Business Center, Block A, 1ος όροφος

1060, Λευκωσία, Κύπρος.

P.O. Box 21878

Tel. +357 22795795

Fax. +35722491460

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

#Όπωςτοθέλεις

#Όπωςτοθέλεις

Ονειρεύτηκες ανακαίνιση; Την πραγματοποιούμε… με αγάπη!
 |  PROMO
X