ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: μαύρη μίνι πλισέ φούστα, cropped πουκάμισο και sneakers
 

H ABSOLUT μαζί με 142 καλλιτέχνες τόλμησαν και τα κατάφεραν

Σκοπός των έργων ήταν να δείξουν στο κοινό πως όταν τολμάμε, το αποτέλεσμα μόνο καλό μπορεί να είναι

Η ιδέα του «όταν τολμάμε, το αποτέλεσμα είναι μοναδικό» πήρε εντυπωσιακή μορφή στο The Collection Gallery. Αυτό είναι άλλωστε και κάτι που η ABSOLUT πρεσβεύει με 142 καλλιτέχνες της Κύπρου, που εκπροσωπούσαν τις τέχνες σε διάφορες μορφές της, έβαλαν τη φαντασία τους και το δικό τους μοναδικό touch για να φιλοτεχνήσουν φιάλες της ABSOLUT, που παρουσιάστηκαν στην έκθεση DARE.

H σημαντική πρωτοβουλία της ABSOLUT, που σκοπό είχε να γιορτάσει και να δοξάσει τη διαφορετικότητα και την τόλμη έφερε τους πιο δημιουργικούς καρπούς αλλά και μια σημαντική βοήθεια. Οι εντυπωσιακές φιάλες – έργα τέχνης των καλλιτεχνών της Κύπρου παρουσιάστηκαν σε έκθεση στο The Collection Gallery από τις 11 μέχρι τις 19 Ιουνίου και, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, δημοπρατήθηκαν με όλα τα έσοδα να δίνονται για τη στήριξη του ΣΠΑΒΟ. Ενωμένοι, η ABSOLUT και οι καλλιτέχνες, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 16.050 ευρώ (δεκαέξι χιλιάδες και πενήντα ευρώ) τα οποία δόθηκαν εξ’ ολοκλήρου στον Σύνδεσμο Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια, αποδεικνύοντας τη δύναμη της φράσης «η ισχύς εν τη ενώσει».

Το κόνσεπτ ήταν σχετικά απλό: 142 καλλιτέχνες της Κύπρου έπρεπε να εκφράσουν τη δημιουργικότητα τους και να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους έτσι ώστε να φιλοτεχνήσουν μια φιάλη ABSOLUT. Σκοπός των έργων ήταν να δείξουν στο κοινό πως όταν τολμάμε, το αποτέλεσμα μόνο καλό μπορεί να είναι. Με αυτό τον τρόπο δίνεται επίσης φωνή σε καλλιτέχνες της Κύπρου από διάφορες μορφές τέχνης, να παρουσιάσουν τα έργα τους στο κοινό, με μια ακόμα καμπάνια που αναδεικνύει μια σειρά από αξίες και πεποιθήσεις όπως τα ίσα δικαιώματα ανεξαρτήτως καταγωγής, φυλής, χρώματος, ιδιαιτερότητας ή φύλου, επιδιώκοντας το αυτονόητο: να ζούμε σε έναν κόσμο όπου όλοι είμαστε ίσοι αλλά όχι ίδιοι, που μπορεί ο κάθε άνθρωπος να εκφραστεί ελεύθερα.

Η επιλογή του συνδέσμου δεν ήταν τυχαία. Ο ΣΠΑΒΟ έχει σαν προτεραιότητά του να στηρίζει και να βοηθά τους ανθρώπους που τολμούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο, να μιλήσουν και να καταγγείλουν την ενδοοικογενειακή βία. Η συνεργασία με ένα brand προοδευτικό και αυθεντικό όπως η ABSOLUT ήταν φυσικό επόμενο. 

Καλλιτέχνες όπως οι Νίκος Κουρούσιης και Λία Λαπίθη, η συλλέκτρια έργων τέχνης Λία Τορναρίτη, η ιδιοκτήτρια της The Collection Gallery & art collector Rebecca Τορναρίτη και ο βοηθός καθηγητής του τμήματος Γραφικών Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου Τάσος Αναστασιάδης συνέθεταν την κριτική επιτροπή που, στο τέλος, επέλεξε τις 10 φιάλες που ταυτίστηκαν περισσότερο με το θέμα της εκστρατείας. Εκτός από τους 142 καλλιτέχνες, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει και τα έργα των τριών ambassadors της ABSOLUT DARE Campaign, της Άντρεας Κωστή, του Αντρέα Χατζηπαντελή και του Νικόλα Αντωνίου, οι οποίοι μέσα από τους λογαριασμούς της ABSOLUT στα κοινωνικά δίκτυα μας έδειξαν πώς τόλμησαν να ακολουθήσουν τα δικά τους θέλω ξεπερνώντας τα πρέπει που επιβάλλει η κοινωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
absolut  |  dare  | 

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση