ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Γιατί η καθαριότητα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη

Για όλους τους χώρους του σπιτιού, της δουλειάς, του αυτοκινήτου και όλων των επιφανειών, υπάρχουν τα κατάλληλα προϊόντα της Dettol

Προωθητική Ενέργεια

Αυτές τις μέρες που ο καιρός μας ταλαιπωρεί με τη σκόνη, διανύοντας ταυτοχρόνως τη μετάβαση της εποχής, πολλοί από εμάς υποφέρουμε από αλλεργίες της άνοιξης αλλά και της σκόνης, οι οποίες κάνουν δυσκολότερη την καθημερινότητά μας. Η ανάγκη για καθαριότητα και απολύμανση αυτή την περίοδο είναι μεγάλη και καθώς ο σημαντικότερος σύμμαχος για την αντιμετώπιση των αλλεργιών είναι η σωστή και σχολαστική καθαριότητα, η Dettol φροντίζει να σου εξασφαλίζει με τα προϊόντα της, ολοκληρωμένες λύσεις για βαθιά απολύμανση.

Για όλους τους χώρους του σπιτιού, της δουλειάς, του αυτοκινήτου και όλων των επιφανειών, υπάρχουν τα κατάλληλα προϊόντα Dettol, προκειμένου να σου παρέχουν την απόλυτη καθαριότητα και απολύμανση που επιθυμείς, κυρίως αυτές τις δύσκολες, ανοιξιάτικες μέρες, όπου η σκόνη είναι αφόρητη. Για όσους ταλαιπωρούνται από εποχικές αλλεργίες, γνωρίζουν πως ο βασικότερος τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων της εποχής, είναι ο σωστός καθαρισμός, γι' αυτό και τα καθαριστικά προϊόντα της Dettol αποτελούν την ιδανική λύση.

Εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο, απλά χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε επιφάνεια, θα έχεις όλους τους χώρους σου καθαρούς, εξασφαλίζοντας για σένα και τους αγαπημένους σου ένα περιβάλλον απαλλαγμένο από σκόνη, ιούς και βρομιές. Έτσι, η δυσφορία, το συνάχι και όλα όσα φέρνει μαζί της η εποχική αλλεργία, θα μείνουν πίσω.

Τα προϊόντα Dettol έχουν διπλή δράση, αφού καθαρίζουν και απολυμαίνουν ταυτόχρονα. Έτσι, με ένα προϊόν, καλύπτεις την ανάγκη για καθαριότητα και για απολύμανση, αφήνοντας τους χώρους και τις επιφάνειες πεντακάθαρες, χωρίς ίχνος βρομιάς και σκόνης.

Παρακάτω μπορείς να βρεις ορισμένα προτεινόμενα προϊόντα καθαρισμού και απολύμανσης για κάθε γωνιά και επιφάνεια του σπιτιού.

Πανάκια πολλαπλών χρήσεων για σκληρές επιφάνειες, όπως επιφάνειες κουζίνας, γραφείου, κινητό τηλέφωνο, νεροχύτες, βρύσες, καθίσματα λεκάνης, για να αντιμετωπίσεις εύκολα και γρήγορα ακόμη και την πιο σκληρή βρομιά σε πράγματα που χρησιμοποιείς καθημερινά.

Απολυμαντικό σπρέι για όλες τις επιφάνειες, ιδανικό κατά του ιού της γρίπης, με ανοιξιάτικο άρωμα. Είναι κατάλληλο για σωστή απολύμανση σε μαλακές επιφάνειες, όπως καναπέδες, κουρτίνες, καθίσματα αυτοκινήτου, στρώματα, αλλά και για χρήση σε σκληρές επιφάνειες όπως σε πόμολα πορτών, κάδους σκουπιδιών, αλλά και γύρω από την τουαλέτα.

Αντιβακτηριδιακό Power & Fresh advance με τριπλή καθαριστική δράση. Ιδανικό κατά των ιών, καθώς εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων, όπως E.coli, τον ιό της γρίπης και τον SARS-CoV-2. Μπορεί να χρησιμοποιείται καθημερινά σε σκληρές επιφάνειες για απολύμανση και καθαρισμό της σκόνης, αλλά και σε γενική καθαριότητα των προσωπικών μας χώρων.

Αντιβακτηριδιακό Power & Fresh, ένα πανίσχυρο πολυκαθαριστικό με άρωμα λεμόνι, που εξουδετερώνει ιούς και τα βακτηρία σε μεγάλες επιφάνειες όπως είναι το πάτωμα, όπου βρίσκεται και το μεγαλύτερο ποσοστό σκόνης που μεταφέρουμε στις υπόλοιπες επιφάνειες του σπιτιού. Ταυτόχρονα φρεσκάρει τον αέρα των δωματίων, αφήνοντας ένα αίσθημα αναζωογόνησης.

Αντιβακτηριδιακό σπρέι, ιδανικό για τις περισσότερες επιφάνειες, όπου εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων, συμπεριλαμβανομένου του E. coli, της σαλμονέλας, του MRSA και του ιού της γρίπης. Το σπρέι, δεν περιέχει χρώμα είναι άοσμο και είναι ιδανικό για χώρους όπως οι επιφάνειες προετοιμασίας φαγητού, αλλά και για χρήση γύρω από τον εξοπλισμό των μωρών.

Απόλαυσε την καθημερινότητα σου αφήνοντας πίσω τη σκόνη, τις βρομιές και τους ιούς. Εξερεύνησε την πλούσια γκάμα των προϊόντων της Dettol και άσε τους χώρους σου να λάμψουν.

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

ΠΑΣΥΚΑΦ: Ομπρέλα φέραμε…;

ΠΑΣΥΚΑΦ: Ομπρέλα φέραμε…;

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον ήλιο, τα οφέλη και τις βλάβες στην υγεία από τον ΠΑΣΥΚΑΦ ...
newsroom must
 |  PROMO