ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Ένα ΕΠΙΚό δώρο για ένα ΕΠΙΚό καλοκαίρι!

Το νούμερο 1 δίκτυο κινητής in test και ο αγαπημένος σου σταθμός, σου δίνουν την ευκαιρία να το διεκδικήσεις

Αυτό το καλοκαίρι ακούτε την καλύτερη μουσική στην πόλη στον Deejay Radio 93.5 και μπαίνετε στη κλήρωση για ένα Apple Iphone 13 pro max 128 GB σε χρωματισμό alpine green αξίας €1299. Η Epic, το νούμερο 1 δίκτυο κινητής in test και ο αγαπημένος σου σταθμός, σου δίνουν την ευκαιρία να το διεκδικήσεις.

Καλοκαιρινές διακοπές… Η στιγμή που όλοι μας θα θέλουμε να κρατήσουμε τις όμορφες στιγμές για πάντα με κάποιο τρόπο.. Και πλέον τα κινητά εκπληρώνουν την επιθυμία μας. Το iphone 13 pro max έχει πραγματικά μία εντυπωσιακή κάμερα η οποία αποθανατίζει τις στιγμές με τον καλύτερο τρόπο! Για πρώτη φορά έχουμε το Night Mode σε όλες τις κάμερες με σημαντικές βελτιώσεις στα χρώματα και τον φωτισμό. Τα Photographic Styles για προσαρμογή διαφορετικών φίλτρων σε διαφορετικά σημεία της φωτογραφίας μας οδηγούν στις όλο και πιο ωραίες και δημιουργικές φωτογραφίες για να ποστάρουμε στο Instagram!

Επιπλέον, το νέο iphone σύμφωνα με την Apple έχει καλύτερη απόδοση 5G λόγω του νέου chip που έχουν καταχωρήσει. Συνδύασε το με το νέο πλάνο 5G Unlimited MAX από την Epic, το νούμερο ένα δίκτυο κινητής in test, για να απολαμβάνεις KAI τα πάντα απεριόριστα KAI στις maximum ταχύτητες.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό στείλτε μήνυμα στο 1800 με την ένδειξη:

EPIC / ονοματεπώνυμο / πόλη/ ηλικία (χρέωση είτε εναλλακτικά μπείτε στο instagram του Deejay Radio, βρείτε το σχετικό post του διαγωνισμού και ακολουθήστε σωστά όλα τα βήματα!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022 μέσα από την εκπομπή Breakfast με τη Βασιλική Παπαμιχαήλ και το Δημήτρη Δερματά, 06 με 10 το πρωί. Θα πρέπει να έχετε το νου σας στο τηλέφωνο γιατί οι δύο παραγωγοί θα τηλεφωνήσουν στον μεγάλο τυχερό ή την μεγάλη τυχερή για να του ανακοινώσουν ότι έχει κερδίσει!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις στο mydeejay.com.cy !

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση