ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: σατέν μπλούζα, midi φούστα και πέδιλα
 

Eastpak Inspired by the world of Japanese Denim

Η Eastpak παρουσιάζει στην αγορά την νέα της αριστοκρατική σειρά «Eastpak Inspired by the world of Japanese Denim», αποτέλεσμα της τελευταίας της συνεργασίας με την εταιρεία Kuroki Co., Ltd. από Οκαγιάμα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Tamotsu Kuroki, και είναι συνώνυμη με το υψηλής ραπτικής και ποιότητας ιαπωνικό denim για πάνω από μισό αιώνα τώρα. Η θρυλική εταιρεία Kuroki χρησιμοποιεί γνήσιο, υψηλής ποιότητας denim, καθώς και μια ειδική τεχνική που χρησιμοποιείται σε high-end είδη ένδυσης. Αποτέλεσμα της συλλογής, δύο αριστοκρατικές τσάντες σε σκούρο και ανοιχτόχρωμο τζιν. Αυτή η μοναδική συλλογή καταφέρνει να συλλάβει την καρδιά και την ψυχή του ιαπωνικού denim στην πιο σύγχρονη και καινοτόμο μορφή του.

Σημειοταίο πως η Eastpak έχει παρουσίασει μια σειρά από μοναδικές συνεργασίες με διάσημους σχεδιαστές και κατασκευαστές υφασμάτων από όλο τον κόσμο, όπως την σειρά «Eastpak Inspired by the World of House of Hackney” και «Eastpak Inspired by the World of Vlisco x Harvey Bouterse».

Η συλλογή «Eastpak Inspired by the world of Japanese Denim» θα είναι διαθέσιμη από την 1η Οκτωβρίου στο κατάστημα Eastpak στην Διγενή Ακρίτα 81, στην Λευκωσία (Τ: 22 507 570).

Ύφασμα: Premium denim
Προέλευση: Ιαπωνία, από την Kuroki Co., Ltd
Τιμή: €130.00

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
παρουσίαση  |  eastpak  |  denim  | 

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Get in shape

Get in shape

Δείτε πώς να διεκδικήσετε αυτό το φανταστικό δώρο
 |  PROMO