ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Ακολουθήστε τον Deejay Radio 93.5 στη δράση «music for good», αυτή τη φορά για την παγκόσμια ώρα της Γης.

Στις 7 το βράδυ θα είναι στο στούντιο αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί σε μια ζωντανή εκπομπή αφιερωμένη στην ώρα της Γης.

newsroom must

Η φετινή ώρα της Γης είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε τις φωνές μας και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία της φύσης και για την ανάγκη να στραφούμε, ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές.

Έτσι και ο Deejay Radio παροτρύνει όλους εμάς να σβήσουμε συμβολικά τα φώτα για 60 λεπτά το Σάββατο 27 Μαρτίου, από τις 20:30 μέχρι τις 21:30. Όλοι μαζί ενισχύουμε την προσπάθεια για την προστασία του πλανήτη.

Ο Deejay Radio 93.5 όπως πάντα ευαισθητοποιείται ακόμα μια φορά έμπρακτα, κάνοντας μια συζήτηση το Σάββατο 27 Μαρτίου, 10 με 12 το πρωί, στην εκπομπή «Eclectic Weekend με τον Jimmy D», με καινοτόμες ιδέες για την ανακύκλωση και άλλα θέματα που αφορούν την προστασία του πλανήτη. Στις 7 το βράδυ θα είναι στο στούντιο του Deejay Radio 93.5 και άλλοι αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί σε μια ζωντανή εκπομπή αφιερωμένη στην ώρα της Γης.

Ακόμη, λάβετε μέρος στον διαγωνισμό για ένα ηλεκτρικό σκούτερ Xiaomi Mi IS EU αξίας 449 ευρώ, μια χορηγία από τα καταστήματα Public.
Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, στείλτε μήνυμα στο 1800 με την ένδειξη σκούτερ (κενό), το ονοματεπώνυμο, την ηλικία και την επαρχία σας με χρέωση 10 σεντ.

H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου, 10 με 12 το πρωί, από την εκπομπή «Eclectic Weekend με τον Jimmy D».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

Little chefs έτοιμοι για δράση!

Little chefs έτοιμοι για δράση!

Μια νέα σειρά μαθημάτων μαγειρικής για παιδιά έρχεται από τη Lidl Food Academy! Στόχος του ...
Προωθητική Ενέργεια
 |  PROMO