ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

4η Ανοικτή Συζήτηση 'Άκου Το Σώμα Σου'

Από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου

newsroom must

Μιλάμε για την βιώσιμη πρόληψη του καρκίνου

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου συμβάλλει στην ποιότητα ζωής των ατόμων με εμπειρία καρκίνου και των οικογενειών τους μέσα από την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης και ανακουφιστικής φροντίδας, την ενημέρωση, την εκπαίδευση, την έρευνα και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών. Στο πλαίσιο των δράσεων του για την ενημέρωση του κοινού ξεκίνησε με επιτυχία τις ανοικτές συζητήσεις έμπνευσης και παρακίνησης #ΆκουΤοΣώμαΣου για το ευρύ κοινό. Στόχος είναι να εμπνεύσει το κοινό για να προσαρμόσει στην καθημερινότητά του καλύτερες συνήθειες προς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Την Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024, στις 10:00πμ, στο Κέντρο «Αροδαφνούσα» του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου στη Λευκωσία διοργανώνεται η 4η συνάντηση του προγράμματος "Άκου Το Σώμα Σου". Στην εκδήλωση αυτή φιλοξενούνται σημαντικούς ομιλητές όπως, η κυρία Στέλλα Κυριακίδου, Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Δαμιανός. Το κεντρικό θέμα της συζήτησης θα είναι το Κεφάλαιο 3 του Ευρωπαϊκού Σχεδίου για την Καταπολέμηση του Καρκίνου, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Βιώσιμη Πρόληψη του Καρκίνου.

Η πρόληψη είναι πιο αποτελεσματική από κάθε θεραπεία, αναφέρει το Ευρωπαϊκό Σχέδιο Κατά του Καρκίνου, το οποίο υπογραμμίζει ότι η πρόληψη είναι επίσης η πιο οικονομικά αποδοτική μακροπρόθεσμη στρατηγική για τον έλεγχο του καρκίνου. Δεδομένου ότι 40% των περιστατικών καρκίνου θα μπορούσε να προληφθεί και επωφελούμενο από ολιστικές κυβερνητικές προσεγγίσεις, το Σχέδιο στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την αντιμετώπιση των βασικών παραγόντων κινδύνου, όπως οι καρκίνοι που προκαλούνται από το κάπνισμα, την επιβλαβή κατανάλωση αλκοόλ, την παχυσαρκία και την έλλειψη φυσικής δραστηριότητας, την έκθεση σε ρύπανση, καρκινογόνες ουσίες και ακτινοβολία, καθώς και οι καρκίνοι που προκαλούνται από λοιμώξεις.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε αυτή την πολύ ουσιαστική συνάντηση, η οποία αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και να συμβάλει στην ενίσχυση της κοινής μας προσπάθειας για την ενημέρωση, την πρόληψη και την ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν την ασθένεια του καρκίνου.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής δηλώστε το ενδιαφέρον σας https://rb.gy/92ff07 ή επικοινωνήστε με τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου στο τηλέφωνο 22446222.

Υποστηρικτές της δράσης είναι οι εταιρίες Αλέκτωρ, MSD, Lidl Κύπρου, G.A. STAMATIS & CO LTD., ROCHE.

Xορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα Καθημερινή και το ραδιόφωνο Love FM.

PROMO: Τελευταία Ενημέρωση

ΠΑΣΥΚΑΦ: Ομπρέλα φέραμε…;

ΠΑΣΥΚΑΦ: Ομπρέλα φέραμε…;

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τον ήλιο, τα οφέλη και τις βλάβες στην υγεία από τον ΠΑΣΥΚΑΦ ...
newsroom must
 |  PROMO