ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Ripped jeans, graphic μπλουζάκι και λευκά αθλητικά παπούτσια
 

Τρία φεστιβάλ με φόντο το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα του νησιού

Wiz Guide

Αν δεν έχεις ήδη αρκετούς πολύ καλούς λόγους για να βρεθείς στη βορειοδυτική ακτογραμμή του νησιού και να απολαύσεις τα πιο ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα του Αυγούστου, τρία φεστιβάλ που διοργανώνονται αυτό το διάστημα προσφέρονται ως οι καλύτερες αφορμές.

Όμορφος κόσμος, χαμόγελα ανάμεσα σε πολύχρωμες σημαιούλες, ωραίες μουσικές επιλογές, γερές δόσεις πολιτισμού, αλλά και μια εναλλακτική πρόταση εξόδου-ψυχαγωγίας από ανθρώπους που γνωρίζουν από ουσιαστική διασκέδαση.

Αν λοιπόν έχεις πειστεί να βρεθείς σε ένα από τα φεστιβάλ που είναι προγραμματισμένα για την προσεχή περίοδο, σε κάποιο σημείο της βορειοδυτικής ακτογραμμής, πάρε μολύβι και χαρτί και ακολούθως φούλαρε βενζίνη.

Στη Γιαλιά, τον Πωμό και στον Κάτω Πύργο θα συμβούν πολύ όμορφα πράγματα αυτές τις μέρες, σε τρία φεστιβάλ που όπως πάντα προσφέρουν τεράστιες συγκινήσεις!

Reggae στον Πωμό

Ντόπια συγκροτήματα και DJs θα προσφέρουν ένα αξέχαστο διήμερο γεμάτο με ρυθμούς Reggae, Roots, Dub, Steppers και Dancehall μουσικής, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Reggae Sunjam που επιστρέφει ξανά, για ένα διήμερο του Αυγούστου, σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Κύπρου! Μετ

Σάββατο 13 & Κυριακή 14 Αυγούστου 2022
Paradise Place Bar, 18.00
Πωμός, Πάφος
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Jazz στη Γιαλιά

Από 18 μέχρι 20 Αυγούστου, οι φίλοι της jazz θα μπορούν να απολαύσουν ωραίες jazz μουσικές και ακόμα πιο ωραία ηλιοβασιλέματα μέσω του 22ου Paradise Jazz Festival, που ως γνωστό αποτελεί ένα από τα παλαιότερα φεστιβάλ στο νησί. Στο σύνολό του, το φετινό πρόγραμμα έχει 10 παραστάσεις (5 κάθε μέρα) που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, όπως μια σύγχρονη προσέγγιση της τζαζ, κλασικά στάνταρντ, World, και fusion, πειραματικές παραστάσεις και σύγχρονο χορό.

Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Αυγούστου 2022
Val’s Place, 20.00
Γιαλιά, επ. Πάφου
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Θέατρο στον Κάτω Πύργο

Μπυρούα σου, μαξιλαρούι σου, τζιαί πάμε Πύρκο Τηλλυρκάς. Το φετινό καλοκαίρι θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στο Υπαίθριο Θεατρικό Φεστιβάλ «Αντί-Σκηνο», το οποίο για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα παρουσιάσει όμορφες παραστάσεις, στο Κοινοτικό Πάρκο-Ησυχαστήριο Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, μεταξύ 26-27 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, φέτος θα παρουσιάσει συνολικά έντεκα προτάσεις, από 25 καλλιτέχνες.

Παρασκευή 26, Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Αυγούστου 2022
Κοινοτικό Πάρκο - Ησυχαστήριο Κάτω Πύργου Τηλλυρίας, επ. Πάφου
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση