ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Το timelapse βίντεο από το 2ο Cocktail Festival είναι must see

20 κορυφαία μπαρ και 5 αγαπημένα μαγαζιά με street food συνάντησαν τον κόσμο της Λευκωσίας

newsroom must

Ήταν ένα φεστιβάλ που έγινε πραγματικά talk of the town και κατάφερε για ακόμα μια φορά να προσελκύσει πλήθος κόσμου. Είκοσι κορυφαία bars από την Κύπρο, την Ελλάδα αλλά και την Ιταλία βρίσκονταν στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας με τις signature συνταγές τους, δημιουργώντας μοναδικά κοκτέιλ με βάση αποστάγματα υψηλής ποιότητας. Μαζί τους, πέντε αγαπημένα μαγαζιά, το καθένα μοναδικό και ξεχωριστό στο είδος του, μας χάρισαν το πιο νόστιμο και ποιοτικό street food. 

Όλα αυτά, μαζί με τους καλύτερους DJs του νησιού να παίζουν δυνατά μια εκλεκτή σειρά από τραγούδια που ξεσήκωσαν τον κόσμο και μας έβαλαν ξανά σε party mood, που τόσο είχαμε πεθυμήσει τα τελευταία χρόνια. 

To Deejay 93.5 με δύο timelapse βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, αποτυπώνει ακριβώς όσα έγιναν στο 2ο Cocktail Festival της Κύπρου, και είναι πραγματικά must see.

Το Cyprus Cocktail Festival διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Digital Agenda Cyprus Summit με σκοπό να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της, με κύριο χορηγό το AlphaMega και την υποστήριξη του Υφυπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Λευκωσίας. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Island's DJ! (@deejayradio_cyprus)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση