ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Το νέο μενού του Mediterraneo, «Cucina Incredible» μας ταξιδεύει στην Ιταλία

Το concept μενού «Cucina Incredible» του ξενοδοχείου Annabelle μας δίνει μία γεύση από Dolce Vita.

Σταύρη Φράγκου

Το εστιατόριο Mediterraneo, του ξενοδοχείου Annabelle αποτελεί το ιδανικό, hot spot για τους λάτρεις ενός απαιτητικού, διεθνούς lifestyle που αγαπούν να συνδυάζουν τη θάλασσα, την άνεση και το εξαιρετικό φαγητό. Μπορεί ο χώρος του εστιατορίου και η θέα να κλέβουν τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αφήνουν το φαγητό να έρθει σε δεύτερη μοίρα. To Mediterraneo με θέα τη θάλασσα και τη cosy φιλόξενη διακόσμησή του, προσφέρει ένα μοναδικό, ιταλικό καλωσόρισμα σε φίλους, παλιούς και νέους, και μπαίνει ξανά δυναμικά στον γαστρονομικό χάρτη της Πάφου με την επαναλειτουργία του τον Ιούλιο.

Οι γεύσεις
Συνδυάζοντας την ιταλική παράδοση με γεύσεις από τη Μεσόγειο, η ομάδα του εστιατορίου - με επικεφαλής τον διάσημο Ιταλό Chef, Laurent Brun ο οποίος συμμετέχει φέτος και ως κριτής στο Master Chef της Ιταλίας, το «Cucina Incredible» υπόσχεται να «ταξιδέψει» το κοινό στο πιο ξεχωριστό γευστικό ταξίδι. Ο Chef Brun, με εμπειρία 30 χρόνων στα καλύτερα ευρωπαϊκά εστιατόρια και όχι μόνο, με τη φημισμένη ομάδα κουζίνας του ξενοδοχείου Annabelle, οδήγησε στη δημιουργία του νέου concept μενού με άρωμα Ιταλίας, «Cucina Incredible», που θα εντυπωσιάσει. Το μενού ενσωματώνει το πνεύμα και τις αυθεντικές γεύσεις της Ιταλίας, όπου η καρδιά της μαγειρικής ορίζεται ως η απόλαυση του ποιοτικού φαγητού, προσφέρει μια πρωτόγνωρη γευστική εμπειρία μέσα από πιάτα με μεσογιακές αναφορές, signature dishes με υψηλή τεχνική και άριστες πρώτες ύλες που μαρτυρούν το ταλέντο και τη δημιουργικότητα της ομάδας.





Το μενού διαθέτει αυθεντικές ιταλικές νοστιμιές όπως το homemade Focaccia, signature του Mediterraneo το οποίο είναι μια μικρή γεύση για το τι θα ακολουθήσει, ενώ το carpaccio με μαύρη τρούφα-προσωπικά είναι από τα αγαπημένα μου και θα το επέλεγα ξανά και ξανά. Θα ενδώσετε στη γοητεία της ιταλικής παράδοσης και αυθεντίας, μέσα από τα signature πιάτα του εστιατορίου όπως με τη καπονάτα, το ιταλικό ρολό (polpette), η παντσανέλλα, η frittura mista -τηγανισμένη ποικιλία με θαλασσινά χωρίς να είναι βαρετό σαν πιάτο, παραδοσιακές ιταλικές πίτσες και διάφορα πιάτα ζυμαρικών όπως το Macinapepe το οποίο είναι ριζότο με Pecorino Romano, μαύρο πιπέρι, infused με lemon zest.

Must try πιάτο είναι το Brace, pork chop με σάλσα από λεμόνι και σκόρδο συνοδευόμενο με hand craft pasta. Μερικές από τις σπεσιαλιτέ του σεφ είναι το ριζότο μαύρου ρυζιού με θαλασσινά μαγειρεμένα στα κάρβουνα, σερβιρισμένα με μια ελαφριά κρέμα παρμεζάνας και το χταπόδι-σαλάτα με ντοματίνια και πατάτες baby που είναι το απόλυτο καλοκαιρινό πιάτο. Όλα τα πιάτα ετοιμάζονται από τα καλύτερα τοπικά βιολογικά προϊόντα, αρωματίζονται με κυπριακά βότανα και σερβίρονται σε artisan πιατέλες. Από το νέου μενού, βέβαια, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το τιραμισού, στο οποίο η ομάδα του Mediterraneo πρόσθεσε τη δική της πινελιά και είναι από τα πιο γευστικά αν όχι το πιο γευστικό που μπορείς να βρεις σήμερα σε εστιατόριο.



«Εδώ στο Mediterraneo, γνωρίζουμε ότι το φαγητό είναι μια γιορτή της ίδιας της ζωής» υπογράμμισε ο Executive Chef Laurent Brun, μιλώντας για το νέο concept menu του Mediterraneo. «Οι ευχάριστες συζητήσεις, η σύνδεση, το γέλιο, όλα ανυψώνουν το μάζεμα γύρω από το τραπέζι για φαγητό σε μια σχεδόν ιερή πράξη. Ειδικά μετά από το lockdown, υπάρχει κάτι πολύ ιδιαίτερο στην επανένωση με τους αγαπημένους μας και στις νέες αναμνήσεις που θα δημιουργηθούν με αφορμή το καλό φαγητό» πρόσθεσε.

Με τα μοναδικά πιάτα θα δημιουργήσετε εικόνες και συναισθήματα, ωραίες αναμνήσεις κι όταν ολοκληρώσετε το γεύμα σας αυτό που θα αποκομίσετε εκτός από μία καρτ-ποστάλ της Ιταλίας είναι η γεύση ενός ολόκληρου τόπου. Οι μοναδικές γεύσεις του μας εκπλήσσουν και τραβούν το γαστρονομικό ενδιαφέρον μας ώστε να τις απολαύσουμε ξανά και ξανά.


Το Mediterraneo θα είναι ανοιχτό από τις 12:30 μέχρι τις 22:00 κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 26885000 ή στο gserv.annabelle@thanoshotels.com 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση