ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Το Nammos έρχεται στην Κύπρο

Για να ανατρέψει όλα τα δεδομένα.

newsroom must

Η απόλυτη εμπειρία του Nammos έρχεται και στο νησί μας. Για πρώτη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες του must, όλα όσα βλέπαμε από τα posts των celebrities σε Μύκονο και Dubai θα γίνουν πραγματικότητα. Με βάση τις τελευταίες μας πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του Nammos αναμένει να «ανοίξει» τις πόρτες του σε περίπου έναν χρόνο από σήμερα, σε μια συνεργασία μεταξύ του Nammos και ενός Κύπριου επιχειρηματία.

Η Λεμεσός είναι έτοιμη να υποδεχτεί το Nammos και την ίδια ώρα, το καταπληκτικό εστιατόριο με υπέροχα πιάτα 

Την φανταστική καλοκαιρινή ζωή με μουσική, άφθονο ποτό και διασκέδαση

Τα πάρτι

Τις μοναδικές εκδηλώσεις

Ίσως να υπάρξουν και δωμάτια διαμονής αλλά και κάποιες μπουτίκ αλλά τίποτα δεν ανακοινώθηκε ακόμα. 

Το 2003 δημιουργήθηκε το Nammos σε μια προσπάθεια να συγχωνεύσει όλο το χάρισμα και την ελκυστικότητα της συναρπαστικής παραλίας της Ψαρούς σε έναν χώρο που επαναπροσδιόρισε την "πλούσια" ζωή της παραλίας. Με ένα εστιατόριο που σερβίρει εκλεπτυσμένα πιάτα, ένα beach bar όπου τα πάρτι δεν σταματούν ποτέ, με άψογο σέρβις και εξαιρετικές εγκαταστάσεις, το Nammos έγινε σημείο αναφοράς σε ολόκληρο τον κόσμο. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Nammos, κάποιος μπορεί να βρει και τους αγαπημένους του celebrities, μεταξύ αυτών τους Olivia Palermo, Giorgio Armani, Valentino, Mariah Carey, Leonardo Di Caprio, Dsquared, Elizabeth Hurley, Tom hanks και Roberto Cavalli.ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Nammos  |  Μύκονος  |  Dubai  |  Λεμεσός  |  Κύπρος  | 

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση