ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

To καφεστιατόριο στην επαρχία Πάφου που μάς ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή

Ανάμεσα σε μουριές, ροδακινιές, τριανταφυλλιές και άλλα λογής λογής λουλούδια, ξεπροβάλλει ένα σκηνικό πανέμορφο, που μας θυμίζει την Κύπρο των περασμένων δεκαετιών.

Wiz Guide

Ένα Καφεστιατόριο λίγο έξω από τη Νατά της επαρχίας Πάφου, με ατμόσφαιρα και γεύσεις που σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή.

Ενόσω η συζήτηση για τις πλαστικές καρέκλες και την αισθητική στις ταβέρνες συνεχίζεται, ανακαλύψαμε πρόσφατα ένα πολύ ωραίο ταβερνάκι (ή καφεστιατόριο για να ακριβολογούμε) στη Νατά.

Ανάμεσα σε μουριές, ροδακινιές, τριανταφυλλιές και άλλα λογής λογής λουλούδια του κήπου, ξεπροβάλλει ένα σκηνικό πανέμορφο, που μας θυμίζει την Κύπρο των περασμένων δεκαετιών, αυτήν που διέθετε μια αυθεντικότητα άλλη.

Οι λευκές πλαστικές καρέκλες, τα νάιλον καρό τραπεζομάντηλα, οι μεγάλες τζαμαρίες με τα αυτοκόλλητα, οι δεκάδες φωτογραφίες στον τοίχο, και γενικά η αίσθηση του να απολαμβάνεις μια παγωμένη μπύρα και φαγητό της ώρας κάτω από μια κληματαριά, είναι σίγουρα αξία ανεκτίμητη και προοπτική δυσεύρετη στις μέρες μας.

Τοποθετημένο στον δρόμο Νατάς - Πάφου, κοντά στον Ξεροπόταμο, το Καφεστιατόριο Κυρά Ελεούσα φιλοξενεί καθημερινά -εδώ και σχεδόν μια δεκαετία- κόσμο που είτε τυγχάνει να το πετύχει στο διάβα του είτε που γνωρίζει πολύ καλά πως ο κύριος Ματθαίος και η οικογένειά του προσφέρουν αυτό που ονομάζουμε αυθεντική κυπριακή φιλοξενία.

Δείτε την συνε΄χεια στο wiz-guide

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση