ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φαρδύ πουκαμισο, αθλητικό κολάν και sneakers
 

Πού να φας το πιο δροσιστικό μαχαλεπί

Επιλογές που σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν

Wiz Guide

Η χρυσή ώρα εκείνη της ημέρας που κάθεσαι αναπαυτικά σε μια καρέκλα και απολαμβάνεις ένα δροσιστικό μαχαλεπί, με τριαντάφυλλο, ροδόσταγμα, παγωμένο νερό και γιατί όχι παγωτό τριαντάφυλλο. Αξία ανεκτίμητη. Για μεγαλύτερη απόλαυση συνόδευσε με καφέ, κυπριακό, espresso ή freddo.

Πιο κάτω σού προτείνουμε έξι μαγαζιά για να έχεις μια από τις πιο δυνατές καλοκαιρινές απολαύσεις, όντας στην Κύπρο.

Το Μπακάλικο του Χαψή / Αγρός

Σε αυτό το όμορφο πετρόκτιστο κτήριο του 1900, στον Αγρό, εκτός από το πολύ νόστιμο μπούκωμα (από τα πρώτα μαγαζιά που λάνσαραν brunch στο νησί και δη στην ύπαιθρο), ειδικά το καλοκαίρι έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ωραία δροσιστικά κοκτέιλ με βάση το τριαντάφυλλο, αλλά και μαχαλλεπί με παγωτό τριαντάφυλλο. Ας μην ξεχνιόμαστε ότι βρισκόμαστε στο χωριό του τριαντάφυλλου.

Τηλ. 99409108
Λεωφ. Αγρού 114


Παραδοσιακό Καφενούι «Αυλή της Νεφέλης» / Πάφος

Στην καρδιά της Πάφου, κοντά στη Δημοτική Αγορά της πόλης, σε μια ωραία αυλή με μουριές, ροδιές, συκιές και κλήματα, μπορείς να απολαύσεις ένα δροσιστικό μαχαλεπί ή μια φρεσκοψημένη τυρόπιτα, συνοδεύοντάς τα με ένα μερακλίδικο κυπριακό καφέ. Ο ιδιοκτήτης μετέτρεψε την αυλή της μητέρας του (Νεφέλης) σε αυτό το παραδοσιακό «καφενούι», όπου πλέον μπορείς να πας χαλαρά για να διαβάσεις το βιβλίο σου, να παίξεις τάβλι, να πιείς έναν καφέ, μια μπύρα ή μια λεμονάδα και φυσικά, να απολαύσεις ένα γλυκό του κουταλιού, ένα σπιτικό κέικ, μια καραμελέ, ένα ριζόγαλο και φυσικά, ένα μαχαλεπί!

Τηλ. 94418931
Ιχσάν Αλή, Πάφος

Διαβάστε την συνε΄χεια στο Wiz Guide

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

GOING OUT: Τελευταία Ενημέρωση